کد خبر:۱۱۴۰۲۷
آيت الله تسخيري:
راهكارهاي فكري تقريب مذاهب اسلامي مهمترين محور برنامههاي كنفرانس بينالمللي است
دبيركل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي گفت: بيستوچهارمين كنفرانس بينالمللي وحدت اسلامي با موضوع راهكارهاي فكري و عملي تقريب مذاهب اسلامي كه به تصويب شوراي عالي مجمع رسيده، برگزار ميشود.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاي دانشجو»، آيتالله محمدعلي تسخيري صبح امروز در مراسم افتتاحيه بيست و چهارمين كنفرانس بينالمللي وحدت اسلامي با تبريك ميلاد حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق(ع) گفت: بيست و چهارمين كنفرانس بينالمللي وحدت اسلامي در روزهايي كه موج بيداري اسلامي سراسر جهان اسلام را گرفته است و خيزشي بلند در راه اهداف بلند خود برداشته است و با انتفاضه انقلابي در شمال آفريقا شكل گرفته و طاغوتهاي تونس و مصر را فراري داده و خاورميانه جديد و اسلامي عليرغم خواست آمريكا و صهيونيست شكل ميگيرد تا خوابهاي دشمنان اسلام به كابوسي وحشتناك تبديل شود و آرمانهاي انقلاب اسلامي و امام راحل تحقق ميپذيرد و عزت و سربلندي ملتهاي مسلمان زير پرچم كلمه توحيد و توحيد كلمه شكل ميگيرد.
وي خاطرنشان كرد: اميدواريم روزي را نظارهگر باشيم كه جهان اسلام از شرق آسيا تا شمال و غرب آفريقا و تا هر جايي كه گويندگان «لا اله الا الله» و «محمد رسولالله» وجود دارند در وحدتي آرماني به انسجام و يكپارچگي دست يافته و شاهد حاكميت احكام نوراني اسلام باشند و دشمنان كينهتوز خود را از استكبار جهاني و صهيونيسم متجاوز و عمال داخلي آنها از بلاد خويش رانده و با عظمت و سرافرازي وعده محتوم الهي را تحقق بخشند و مظهر غلبه اسلام بر مكتبهاي دروغين، الحادي و منحرف باشد.
دبيركل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي در ادامه با اشاره به شكلگيري اين مجمع در 20 سال گذشته با اهدافي كه برگرفته از كتاب، سنت و سيره اهل بيت (ع) و اصحاب بزرگ پيامبر اكرم است، گفت: كمك به امر احيا و گسترش فرهنگ معارف اسلامي، كوشش در راه ايجاد آشنايي بين علما، متفكران و پيشوايان مذهبي جهان اسلام، گسترش انديشه تقريب بين انديشمندان و انتقال آن به تودههاي مسلمان، سعي در تشكيل جبهه واحد در قبال توطئههاي دشمنان اسلام، تلاش در جهت احيا و گسترش اصل مترقي اجتهاد و رفع بدبينيها و شبهات بين پيروان مذاهب اسلامي از مهمترين اهداف بزرگ در شكلگيري مجمع تقريب مذاهب اسلامي بوده است.
تسخيري تاكيد كرد: مجمع براي دستيابي به اين اهداف از تمامي راهكارهاي علمي، فرهنگي و تبليغاتي مجاز و قانوني در سراسر جهان اسلام بهره برده است.
وي خاطرنشان كرد: تاسيس دانشگاه و موسسات آموزشي، انتشار كتاب و مجلات به زبانهاي مختلف، برگزاري كنفرانسها در داخل و خارج كشور، عضويت در مجامع بينالمللي، كمك به تاسيس جماعتهاي تقريب در سراسر جهان، فعاليت در فضاي مجازي، تاسيس خبرگزاري تقريب، دعوت از هيئتها و شخصيتهاي اسلامي، اعزام شخصيتهاي اسلامي شيعه و سني از جمهوري اسلامي ايران به سراسر جهان، انجام مصاحبه و سخنراني در وسايل ارتباط جمعي و شبكههاي ماهوارهاي و راهاندازي برنامه ماهوارهاي الوحده از مهمترين عناوين اين فعاليتها بشمار ميرود.
دبيركل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي، در عين حال برگزاري سالانه كنفرانس بينالمللي وحدت اسلامي را از جمله فعاليتهاي شاخص و پرثمر اين مجمع عنوان كرد و افزود: كنفرانس سالانه به مناسبت هفته وحدت در ايام ولادت حضرت محمد مصطفي (ص) و امام جعفر صادق (ع) با دعوت از صدها انديشمند داخلي و خارجي از مذاهب گوناگون برگزار ميشود.
وي با بيان اينكه تاكنون 23 دوره اين كنفرانس برگزار شده است كه هر سال يكي از موضوعات مهم و حياتي در راستاي وحدت اسلامي و تقريب مذاهب قرار دارد، گفت: بيست و چهارمين كنفرانس بينالمللي وحدت اسلامي با موضوع راهكارهاي فكري و عملي تقريب مذاهب اسلامي كه به تصويب شوراي عالي مجمع رسيده، برگزار ميشود.
تسخيري يادآور شد: در اين كنفرانس محورهايي همچون تعميق آيين ميانهروي اسلامي در برداشت از شريعت، رعايت فقه اولويات و شناخت مقاصد الشريعه، رعايت اهداف كلي اسلام در صدور فتوا، احياي علمالخلاف و بررسي مقايسهاي دانشهاي اسلامي، اهتمام به اجتهاد جمعي فقهاي مذاهب اسلامي، نظريهپردازي سيستمي در فقه اسلامي، تحكيم مباني و ارزشهاي تقريب مورد بحث قرار خواهد گرفت.
دبيركل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي در پايان اظهار داشت: اميدوارم طرح موضوعات فوق در اين كنفرانس و بحثهاي عالمانه و تخصصي گامي باشد راهگشا و رو به جلو جهت دستيابي به الفت و برادري، وحدت و انسجام، گسترش فرهنگ تقريب مذاهب و نيز حركتي در مسير موج بلند و توفنده بيداري اسلامي باشد كه امروز جهان اسلام را در بر گرفته و به ياري خداوند ثمره شيرين آن تعامل، همبستگي و يكدلي امت اسلامي خواهد بود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰