کد خبر:۱۱۴۱۳۳
استاد دانشگاه سوريه:
ملت ها دریافته اند که با خیزش مردمی می توان رژیم های طاغوتی را سرنگون کرد
استاد دانشگاه شریعت سوریه ضمن اشاره به تاثیر انقلاب اسلامي ايران در حركت هاي انقلابي مردم مصر و تونس، گفت: امروز ملت ها با تاسي از انقلاب اسلامي دريافته اند که با خيزش مردمی مي توانند رژيم هاي طاغوتي را سرنگون كنند.
لينا الحميصي، استاد دانشگاه شريعت سوريه در گفت گو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با بيان اين مطلب كه انقلاب اسلامي ايران با شعار نه شرقي و نه غربي به وقوع پيوست خاطرنشان كرد: امروز اين شعار در جهان اسلام و بسياري ديگر از كشورها به تاسي از انقلاب اسلامي فراگير شده است.
وي با بيان اين مطلب كه انقلاب اسلامي از همان بدو وقوع به دليل آنكه مربوط به شيعه يا سني نبود مورد توجه انديشمندان اسلامي قرار گرفت خاطرنشان كرد: به همين دليل بايد گفت: آنچه در مصر و تونس و ديگر كشورهاي منطقه در حال وقوع است بي تاثير از انقلاب اسلامي ايران نيست.
استاد دانشگاه شريعت اسلامي سوريه با تاكيد بر اينكه وحدت جهان اسلام نقش مهمي در ايجاد هماهنگي و وحدت در ميان ملت هاي اسلامي خواهد داشت افزود: امت اسلامي با تحكيم وحدت مي تواند در برابر حجمه استعمارگران مقاومت كند.
وي با اشاره به اينكه جهان اسلام بايد با حفظ وحدت در برابر ابرقدرت ها و مستكبران شكست ناپذير شوند، گفت: بر پايی كنفرانس بين المللي وحدت اسلامي مي تواند گامي مهم در تقريب ميان مسلمانان و جهان و اسلام باشد.
الحميصي ادامه داد: انقلاب اسلامي ايران تاثير بسياري در حركت هاي انقلابي مردم مصر و تونس داشته است، امروز ملت ها با تاسي از انقلاب اسلامي دريافته اند با خيزش مردم مي توانند در برابر رژيم هاي طاغوتي ايستاده و آنها را سرنگون كنند.
وي با اشاره به اينكه انقلاب اسلامي با تغيير افراد شروع شد، افزود: ملت ايران با تغيير ديكتاتوري محمدرضا پهلوي توانست در برابر رژيم طاغوتي شاه قيام كند و به خواسته خود برسد.
استاد دانشگاه شريعت اسلامي سوريه گفت: ويژگي هاي بسياري از انقلاب اسلامي ايران در حركت مردم مصر و تونس تاثير گذاشته است از جمله آنكه هيچ حزب و گروهي نتوانستند در حركت هاي مردم نقش چندانی ایفا کنند؛ بلكه مردم خودجوش در مقابل طاغوت به پاخواستند كه امروز اين ويژگي انقلاب در مصر و تونس مشاهد مي شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰