آخرین اخبار:

معاون شبکه المنار لبنان: استفاده سپاه ایران از پهپاد شاهد در حمله به پایگاه‌های رژیم اسرائیل بر اساس یک استراتژی مهم انجام گرفته و اتفاقی نبوده است!

حسن حیدر در گفتگو با خبرگزاری دانشجو: عملیات روانی که جمهوری اسلامی ایران انجام داد، قریب به دو هفته نفس رژیم صهیونیستی را بریده بود و او را از انجام هر کاری بازداشته بود. این در کنار دستاورد نطامی، یک دستاورد رسانه‌ای و روانی مهم به‌شمار می‌رود. اقدام جمهوری اسلامی در پرتاب پهپاد‌های شاهد که از نوع پهپاد‌های آرام رو است، به سمت آسمان سرزمین‌های اشغالی نوعی تاکتیک بشمار می‌رود. اصحاب رسانه و کارشناسان نظامی برایشان سوال پیش آمده است که چرا ایران علیرغم برخورداری از پرنده‌هایی همانند کرار و جت‌ها و جنگنده‌های پرسرعت که سرعتشان به ۹۰۰ کیلومتر بر ساعت نیز می‌رسد؛ از پهپاد آرام رو شاهد استفاده کرده است! در پاسخ باید گفت هدف ایران از این کار در وهله اول بازنمایی بخش کوچکی از قدرت پهبادی خود به دشمن صهیونیستی و در وهله دوم برانگیختن ترس اشغالگران صهیونیست از قدرت مخفی و بزرگ پهپادی و موشکی جمهوری اسلامی ایران است. رژیم صهیونیستی به دلیل شکستی که در عرصه نظامی متحمل شد، تلاش کرد تا در عرصه رسانه‌ای شکست خود را جبران کند و با طرح ادعا‌های دروغین همانند ادعای ساقط کردن ۹۹ درصد از موشک‌های ایران توسط پدافند این رژیم بر شکست خود سرپوش بگذارد.
کد خبر:۱۱۴۱۴۴۵
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار