بايد با فائزه برخورد شود/ هاشمي موضع گيري شفافي داشته باشد
کد خبر:۱۱۴۴۰۳
باهنر:

بايد با فائزه برخورد شود/ هاشمي موضع گيري شفافي داشته باشد

دبيركل جامعه اسلامي مهندسين كشور با اشاره به حضور فائزه هاشمي در تجمعات غيرقانوني گفت: حضور وي در اين تجمعات محكوم است و هر كس در صف ضد انقلاب قرار گيرد بايد با آن برخورد شود.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، محمدرضا باهنر صبح امروز در نشست خبري جامعه اسلامي مهندسين كشور با اشاره به موضع گيري خواص و كارگزاران نظام در خصوص مسائل 25 بهمن و سران فتنه اظهار داشت: با توجه به سوابق فتنه گري در طول يك سال و نيم گذشته در كشور و آخرين اقدامات سران فتنه در 25 بهمن ماه كه در ظاهر به حمايت از انقلاب مردم مصر و در نهايت در حمايت از آمريكا و صهيونيست صورت گرفت، موضع گيري شفاف و روشن مسئولان در خصوص سران فتنه لازم و ضروري است.

دبيركل جامعه اسلامي مهندسين كشور با بيان اينكه الان وقت سكوت نيست و مواضع غيرشفاف هم مشكلي را حل نمي كند، گفت: عدم موضعگيري در خصوص اقدام اخير سران فتنه به منظور حمايت از قيام كشورهاي اسلامي اثر سوئي بر قيام هاي مردمي كشورهاي اسلامي مي گذارد.
 
وي ادامه داد: كساني كه هنوز خود را وامدار انقلاب، نظام، امام و مردم متدين مي دانند بايد موضع صريح، شفاف و با ذكر نام و مشخصات فتنه و سران فتنه را اعلام كنند؛ زيرا قاعدتا مردم حساب آنها را از انقلاب و گذشته خود جدا مي كنند و وضع فعلي افراد را ملاك مي شمارند.

باهنر در خصوص موضع گيري هاشمي رفسنجاني در خصوص حوادث 25 بهمن گفت: در شرايط فعلي نمي توان با موضع گيري هاي كلي و كلي گويي مسئله اي را حل كرد.

دبيركل جامعه اسلامي مهندسين كشور با تاكيد بر اينكه در حال حاضر خط انقلاب و ضد انقلاب كاملا روشن شده است و سران فتنه براي اعمال و اقدامات خود هيچ توجيهي ندارند، تصريح كرد: در حالي كه آمريكا و اسرائيل در گوشه رينگ قرار گرفته اند و آخرين نفس هاي خود را در منطقه خاورميانه مي كشند، سران فتنه با تمسك جستن به آنها دنبال راه نجاتي براي خود و آنها هستند.

وي با بيان اينكه سكوت و كلي گويي هاشمي مشكلي را حل نمي كند، خواستار موضع گيري صريح، شفاف و روشن وي شد و در خصوص حضور فائزه هاشمي در تجمعات غير قانوني اول اسفند ماه تهران نيز گفت: اگر فائزه هاشمي آن طور كه رسانه ها عنوان كرده اند در اين تجمعات حضور داشته، حضورش محكوم است؛ چرا كه نظام ديگر چنين مسائلي را تحمل نمي كند و با هر كس كه در صف ضد انقلاب قرار گيرد، برخورد مي كند.
 
ادامه دارد ...
 
/انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار