آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۵۲۴۰

رستمیان در تپانچه ۲۵ متر فینالیست شد

هانیه رستمیان تیرانداز المپیکی ایران در ماده تپانچه ۲۵ متر جام جهانی باکو به فینال رسید.

رستمیان در تپانچه ۲۵ متر فینالیست شد

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در هشتمین روز از مسابقات تیراندازی جام جهانی باکو هانیه رستمیان در پایان دور مقدماتی تپانچه ۲۵ متر زنان و در مجموع مرحله دقت و سرعت، با امتیاز ۵۸۳ به عنوان نفر هفتم راهی فینال شد. گلنوش سبقت الهی نیز امتیاز ۵۶۰ را ثبت کرد و در رده پنجاه و هفتم قرار گرفت.

فینال تپانچه ۲۵ متر زنان فردا (جمعه)، ساعت ۱۰ صبح برگزار می‌شود.

پیش از این در روز‌های قبل این مسابقات ماده تپانچه ۲۵ متر زنان یکبار انجام شده بود که در پایان آن هانیه رستمیان به فینال رسید و در فینال در رده پنجم قرار گرفت.

مسابقات تیراندازی جام جهانی از ۱۳ تا ۲۱ اردیبهشت در سه رشته تفنگ، تپانچه و اهداف پروازی به میزبانی باکو برگزار می‌شود. ایران در این مسابقات تنها در بخش تفنگ و تپانچه نماینده دارد. امتیاز مسابقات جام جهانی در رنکینگ المپیکی تیراندازان تاثیرگذار است.

تاکنون در تپانچه بادی هانیه رستمیان هجدهم، گلنوش سبقت‌اللهی پنجاه و هفتم و سجاد پورحسینی سی و سوم شدند. تیم ایران در میکس تپانچه (گلنوش سبقت‌اللهی و سجاد پورحسینی) در رده بیست و چهارم و تیم میکس تفنگ (شرمینه چهل‌امیرانی و امیرمحمد نکونام) نهم و تیم دیگر (فاطمه امینی و پوریا نوروزیان) سی و پنجم شدند. در تپانچه ۲۵ متر هانیه رستمیان پنجم و گلنوش سبقت الهی پنجاه و هشتم شدند.

در تفنگ بادی امیرمحمد نکونام یازدهم، پوریا نوروزیان پنجاه و هشتم، نجمه خدمتی بیست و سوم، فاطمه امینی نوزدهم و شرمینه چهل‌امیرانی سی و ششم شدند. در تفنگ سه وضعیت نیز امیرمحمد در رده سی‌ام، پوریا نوروزیان در رده پنجاه و پنجم و نجمه خدمتی در رده سی و هفتم قرار گرفتند.

انتهای پیام

فدراسیون تیراندازی

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار