عضو مجمع نمايندگان روحاني مجلس گفت: برخي از طراحان و امضاكنندكان استاني شدن انتخابات امضاي خود را به دليل مشكلاتي كه اين طرح داشت، پس گرفتند.
حجت الاسلام موسي قرباني در گفتوگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به اينكه برخي از طراحان طرح استاني شدن انتخابات مجلس امضاي خود را پس گرفتند، اظهار داشت: بسياري از نمايندگان فكر مي كنند، نتوانند با تصویب اين طرح راي بياورند.
عضو مجمع نمايندگان روحاني مجلس به برخي از اشكالات استاني شدن انتخابات اشاره و عنوان كرد: با اجراي اين طرح، هزينه هاي تبليغات افزايش يافته و شهرهاي كوچك هم از لحاظ داشتن نماينده دچار مشكل مي شوند؛ به اين ترتيب فضاي عمومي مجلس عليه طرح استاني شدن انتخابات است.
وي ادامه داد: قرار بر آن بود گزارش كامل استاني شدن انتخابات از طرف كميسيون شوراها تكميل شود كه متاسفانه اين اقدام نيز با توجه به موارد ياد شده، تكميل و ارائه نشده است.
عضو كميسيون قضايي مجلس اضافه کرد: به جاي طرح استاني شدن انتخابات، بنده پيشنهادي را مطرح كردم كه به احتمال زياد اين پيشنهاد مشكلات طرح قبلي را نداشته باشد.
قرباني بيان داشت: در طرح پيشنهادي بنده ضررهاي استاني شدن انتخابات برطرف شده و انتخابات در 60 حوزه انتخابيه برگزار مي شود.
عضو مجمع روحانيون مجلس ادامه داد: در طرح پيشنهادي بنده، استان تهران به سه بخش از جمله ري، شرق و غرب تقسيم شده است.
وي ادامه داد: چنانچه كليات استاني شدن انتخابات راي بياورد، به جاي ماده 1 آن، پيشنهاد مطرح شده بنده جايگزين مي شود كه به اين ترتيب معايب طرح از بين رفته و به احتمال زياد با استقبال نمايندگان مواجه خواهد شد.
قربانی تصريح كرد: در طرح پيشنهادي مطرح شده كلان نگري و توجه به نخبگان و افزايش مشاركت مردم لحاظ شده است؛ اين در حالي است كه در طرح قبلي استاني شدن انتخابات، هزينه هاي انتخابات افزايش يافته و با پايين بودن شناخت مردم مشاركت كاهش مي يافت./انتهاي پيام/