آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۶۰۰۷
دارنده مدال طلای پارالمپیک توکیو در گفتگو با دانشجو؛

بعد از پارالمپیک باید به فکر کار دیگری باشیم / مسئولان استانی نه بدرقه کردند نه تقدیر + فیلم

قهرمان پارالمپیک توکیو گفت: اگر قرار باشد روال به این صورت باشد ورزشکاران پارالمپیکی باید بعد از رقابت‌های پاریس فکر دیگری بکنند.

حامد امیری دارنده مدال طلای پارالمپیک توکیو در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، درباره وضعیت خودش گفت: از پارالمپیک ژاپن در اردو‌های منظم شرکت کردیم و تا بازی‌های آسیایی ۴۰۰ مرحله اردو سپری کردیم، چندی دیگر هم راهی رقابت‌های انتخابی پارالمپیک پاریس می‌شویم و بعد از آن هم دوباره اردو‌های خود را داریم.

او افزود: قبل از پارالمپیک تنها در اردو هستیم و بعد از مسابقات انتخابی ممکن است در برخی رقابت‌ها حاضر شویم.

قهرمان پارالمپیکی کشورمان درباره رقابت‌های پارالمپیک پاریس گفت: تلاشم این است که مدال طلای توکیو را تکرار کنم، وظیفه من کسب بهترین عنوان است، اما امیدارم مسئولان هم به وظایف خود عمل کنند و کار را برای ورزشکار به خاطر برخی حواشی سخت نکنند، وقتی ما تامین باشیم بهتر تم می‌توانیم عمل کنیم.

امیری درباره مراسم تقدیر از مدال آوران گفت: جوایز در خور ورزشکار نبود و شرایط پارالمپیک نسبت به المپیک خیلی بدتر است چرا که پاداش المپیکی‌ها بیشتر است، اگر قرار باشد روال به این صورت باشد ورزشکاران پارالمپیکی باید بعد از رقابت‌های پاریس فکر دیگری بکنند.

کد ویدیو



او‌درباره مرحوم مسجدی گفت: حدود یک سال و نیم بود که در تیم حضور داشتند، تنها کسی بودم که با این پهلوان در ارتباط بودم، او قهرمان و رکورددار دنیا بود و می‌ماند، مسجدی علاوه بر قهرمانی جهان قهرمان اخلاق هم بود.

حامد امیری در پایان خطاب به مسئولان استانش گفت: همه استان‌ها از ورزشکارانشان تقدیر کردند، اما ما ۵-۶ نفر که از استان لرستان مدال گرفتیم متاسفانه تقدیر نشدیم، این مدیر جدید زیر بار تقدیر نمی‌رود، همه استان‌ها از ورزشکارنشان را بدرقه کردند، اما متاسفانه برای ما چنین نشد، همچنین بودجه به خوبی تقسیم نشد، ما در پارالمپیک قبل دغدغه‌ای نداشتیم، اما حالا شرایط خوب نیست و تمرکز از دست رفته است، متاسفانه حمایتی از سوی اداره ورزش و جوانان نیست و وقتی هم پیگیری می‌کنیم می‌گویند به ما ارتباطی ندارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار