آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۶۳۰۱

صعود ۱۷ پله‌ای نوشاد پس از درخشش در گرند اسمش عربستان

نوشاد عالمیان پس از درخشش در مسابقات تنیس روی میز گرند اسمش عربستان با صعودی ۱۷ پله‌ای به رتبه ۵۱ دنیا صعود کرد.
صعود ۱۷ پله‌ای نوشاد پس از درخشش در گرند اسمش عربستان

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، جدیدترین رنکینگ فدراسیون جهانی تنیس روی میز منتشر شد و نوشاد عالمیان، نابغه‌ی پینگ پنگ کشورمان با صعودی ۱۷ پله‌ای در جایگاه ۵۱ دنیا قرار گرفت و شانس خود را برای کسب سهمیه المپیک از طریق رنکینگ بالا برد.

امیرحسین هدایی در این رتبه بندی ۶ پله سقوط کرد و در مکان ۱۳۷ دنیا جای گرفت.

نیما عالمیان بدون تغییر مکان ۱۷۲ دنیا را به خود اختصاص داد و امیر مهدی کشاورزی با یک پله سقوط در مکان ۱۹۲ جهان جای گرفت.

در بخش بانوان نیز، الینا رحیمی در مکان ۲۶۷ دنیا قرار گرفته است، مهشید اشتری نماینده کشورمان در مسابقات گزینشی المپیک در جایگاه ۳۴۷ جهان قرار گرفته است و ندا شهسواری دیگر نماینده پینگ پنگ کشورمان در مسابقات گزینشی المپیک، مکان ۳۹۵ دنیا را به خود اختصاص داده است.

در رده سنی زیر ۱۵ سال، بنیامین فرجی همچنان جایگاه نخست نوجوانان جهان را در اختیار دارد و فراز شکیبا رتبه ۴ برترین‌های دنیا در رده سنی زیر ۱۳ ساله‌ها را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار