معدن در فاصله ۲ کیلومتری رصدخانه فعالیت می‌کند/وجود مصوبه هیئت وزیران در خصوص عدم فعالیت اقتصادی تا شعاع ۲۰ کیلومتری رصدخانه

حسین حیدری رئیس شورای شهر جوشقان قالی: در این منطقه تابلویی هم تحت عنوان منطقه حفاظت شده کرکس کوه نصب شده است. اگر آنجا حفاظت شده و ممنوع است، چرا معدن در حال فعالیت است؟ اگر ممنوع نیست دلیل نصب تابلو در آن منطقه چیست؟ در تاریخ ۲۵ آبان ۱۳۸۸ هیئت وزیران مصوبه‌ای دارد و می‌گوید هر گونه فعالیتی در شعاع ۲۰ کیلومتری رصدخانه ممنوع است. در شعاع دو کیلومتری رصدخانه ملی، معدن کار می‌کند. وقتی می‌خواهیم کارخانه احداث کنیم به ما مجوز نمی‌دهند. خب در فاصله دو کیلومتری رصدخانه چرا مجوز داده شده است؟
کد خبر:۱۱۴۶۴۸۴
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار