تغییرات اصلاحی در مجلس خبرگان خواسته ملت است
کد خبر:۱۱۴۷۴۷
ثمره هاشمي:

تغییرات اصلاحی در مجلس خبرگان خواسته ملت است

دستيار ارشد رئيس جمهور در خصوص اجلاسيه اسفندماه مجلس خبرگان رهبري و انتخابات آن گفت: تغییرات اصلاحی در مجلس خبرگان خواسته مردم ایران است.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، مجتبی ثمره هاشمی در جمع اعضای فعال جامعه اسلامی دانشجویان در همایش سیاسی گفتمان پیشرفت اسلامی که در شیراز برگزار شد، با اشاره به پیشرفت های کنونی ایران، اظهار داشت: پیشرفت در زمینه انرژی هسته ای مسئله مهم دولت کنونی است و خواست مردم ایران در مورد آن انجام شد.
 
وي همچنين با بيان اينكه عدالت مهمترین اصل در اسلام است، گفت: وجود همين رويكرد در دولت احمدی نژاد آن را از ساير حكومت ها و دولت ها متمايز كرده است.
 
دستیار ارشد رئیس جمهور با تاكيد بر اينكه مبانی انقلاب اسلامی ایران به سراسر جهان منتقل شده است، گفت: این موضوع باعث تفاوت دید جهانیان به ایران به عنوان عاملی نجات بخش است.
 
ثمره هاشمي در خصوص اجلاسيه اسفندماه مجلس خبرگان رهبري و انتخابات آن گفت: تغییرات اصلاحی در مجلس خبرگان خواسته مردم ایران است.
 
وي همچنين در خصوص مجلس شورای اسلامی نیز بيان داشت: مردم ایران شایسته بهترین ها هستند و باید برای اداره مجلس، آن ها بهترین ریاست و هیئت رئیسه را داشته باشند.
 
دستیار ارشد رئیس جمهور در پاسخ به سوال ديگري درخصوص انتخابات آینده ریاست جمهوری و کاندیداي مورد نظرش خاطرنشان كرد: هنوز زمان انتخابات و معرفی کاندیدای مناسب نرسیده است البته بايد ملاک و معیار درستي را براي انتخابات در نظر داشت.
 
ثمره هاشمي با اشاره به اجراي قانون هدفمند كردن يارانه ها در كشور، این قانون را جز مهمترین قوانين كشور دانست و گفت: اين قانون در پیشرفت زندگی مردم و به خصوص قشر ضعیف جامعه بسیار موثر است و راه رسیدن به عدالت اجتماعی را هموار مي سازد.
 
وي در خصوص سوالی درباره رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به اصلی و فرعی کردن موضوعات كه خواسته مقام معظم رهبری است، یادآور شد: اوج گرفتن برخی مسائل فرعی که عمدتا توسط رسانه ها انجام می شود بر خلاف خواست رهبری است و باید متوقف شود.
 
دستیار ارشد رئیس جمهور همچنین برخی جوسازی ها و سخنان گفته شده در مورد مشایی را نادرست دانست.
 
گفتني است، همايش سياسي سراسري اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه‌هاي سراسر كشور با عنوان «گفتمان پيشرفت اسلامي» از 28 بهمن تا 2 اسفندماه با حضور اعضای این اتحادیه دانشجویی در شيراز برگزار شد./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار