رئيس جمهور: سال آينده سال جهش در سازندگي خواهد بود
کد خبر:۱۱۴۷۹۷
هشتمين جشنواره روز ملي مهندسي؛

رئيس جمهور: سال آينده سال جهش در سازندگي خواهد بود

رئيس جمهور با بيان اينكه سال آينده در عرصه‌هاي كشاورزي، مسكن و صنعت پيشرفت‌هاي زيادي را شاهد خواهيم بود، تصريح كرد: سال آينده سال جهش در سازندگي خواهد بود.
به گزراش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر محمود احمدي نژاد عصر امروز در هشتمين همايش نظام مهندسي كه به همت بسيج نظام مهندسي برگزار شد، با اشاره به دستاوردهاي عظيم صورت گرفته در كشور گفت: نگاه عظيم مهندسي ايراني دستاوردهاي عظيمي را به بار آورده و اين ناشي از همت مضاعف و تلاش و خلاقيت اين قشر مي‌باشد.
 
احمدي نژاد سازندگي در ايران را به سه دوره يعني قبل از اسلام، بعد از صفويه و دوره انقلاب اسلامي تقسيم كرد و گفت: در بعد از انقلاب اسلامي شاهد بهسازي و پيشرفت بوده‌ايم كه همه اينها مرهون زحمات، برنامه‌ريزي و تلاش مهندسين كشورمان است.
 
وي افزود: به عنوان مثال در پنج سال مهندسين ما به اندازه هفتاد سال ظرفيت توليد سيمان ايجاد كرده‌اند و اين دست موضوع‌ها كه نشانگر پيشرفت جامعه عمراني مي‌باشد باعث تعجب بسياري در داخل و خارج شده است.
 
رئيس جمهور با بيان اينكه مهندسي كشور در ابتداي راه قرار دارد، گفت: جايگاه ايران بسيار بالاتر از ساير كشورهاست و آن كشورهايي كه خود را توسعه يافته و ايران را در حال توسعه مي‌دانند سخت در اشتباه قرار دارند زيرا كشور ما با پيشرفت‌هاي بيشمار خود سعي در ايجاد يك نوع توسعه يافتگي بر مبناي  اگلوي اسلامي - ايراني را دارد.
 
احمدي نژاد با تاكيد بر اينكه ايران در مسير اوج و پيشرفت قرار دارد، اظهار داشت: ما براي پيشبرد اهداف و سازندگي بايد به مسير الگوي اسلامي- ايراني بازگرديم يعني با الگوي اسلامي كه در نهايت متعلق به همه بشريت است و با حقيقت ناب انساني به پيشرفت برسيم.
 
وي در مورد الگوي ايراني گفت: الگوي ايراني بر مبناي خصوصيات مردم كشورمان ساخته مي‌شود و اين الگوي اسلامي - ايراني باعث به اوج رسيدن ايران مي شود.
 
رئيس جمهور با بيان اينكه سال آينده سال جهش در سازندگي خواهد بود، گفت: سال آينده در عرصه‌هاي كشاورزي، مسكن و صنعت پيشرفت‌هاي زيادي را شاهد خواهيم بود.
 
احمدي نژاد ادامه داد: همچنين براي اشتغال برنامه‌ريزي شده و 30 هزار ميليارد براي اين عرصه در نظر گرفته شده است.
 
وي همچنين اظهار اميدواري كرد تا در آينده تمام عرصه‌هاي مديريتي در اختيار عالمان آن بخش قرار بگيرد.
 
گفتني است، در اين همايش از مهندسين برتر تجليل شده و همچنين از رئيس جمهور به عنوان مهندس نمونه تقدير به عمل آمد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار