کد خبر:۱۱۵۰۳۹
در دهمين كنگره شنوايي شناسي ايران:
جديدترين روشهاي تشخيص و درمان كودكان كم شنوا معرفي ميشوند
جديدترين روشهاي تشخيص و درمان كودكان كم شنوا از ششم تا هشتم اردبيهشت 90 در دهمين كنگره سراسري شنوايي شناسي ايران در مركز همايش هاي بين المللي رازي تهران مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر زهرا جعفري، رئيس انجمن علمي شنوايي شناسي ايران اظهار داشت: در جريان دهمين كنگره سراسري شنوايي ايران كه از 6 تا 8 اردبيهشت ماه سال 1390در مركز همايش هاي بين الملل رازي تهران برگزار ميشود، آخرين يافتهها در زمينه غربالگري، تشخيص و درمان كم شنوايي و اختلال تعادل در نوزادان و كودكان كم شنوا در كنار مباحث ديگري چون اخلاق حرفهاي پزشكي، يافتههاي جديد در ارزيابي و درمان بيماريهاي شنوايي و تعادل، آلودگي صوتي و حفاظت شنوايي، سمعك و همچنين كاشت حلزون مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.
وي با تاكيد بر لزوم توجه بيشتر به پيامدهاي كم شنوايي و اختلال تعادل در نوزادان و كودكان، بهترين زمان براي تشخيص كم شنوايي در كودكان را اولين روزهاي پس از تولد ذكر كرد و افزود: كم شنوايي، ارتباط مستقيم با شكل گيري مهارتهاي عالي شناختي همچون زبان، حافظه، استدلال، تخيل و منطق در كودكان دارد و هر چقدر اين عارضه زودتر تشخيص داده شده و راه حل درماني مناسب مانند مداخله دارويي، جراحي، تجويز پروتز و اقدامات توانبخشي سريعتر براي كودك آغاز شود؛ ميزان موفقيت درمان بالاتر و مدت زمان ارائه خدمات و ميزان هزينهها، كمتر مي شود.
استاديار دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: در صورتي كه كم شنوايي كودك حداكثر تا سن 3 ماهگي تشخيص داده شده و مداخله درماني مناسب پيش از 6 ماهگي آغاز شود مي تواند بر تسريع رشد مهارتهاي شنوايي، گفتار و زبان و قابليتهاي شناختي تاثير قابل توجهي داشته و مانع از تاخيرهاي رشدي قابل توجه كودك شود.
وي گفت: با تاخير در شناسايي و مداخله زودهنگام كم شنوايي، رشد مهارتهاي ارتباطي كودك از مسير طبيعي خارج شده و هر چه تاخير زماني ايجاد شده بيشتر باشد، احتمال كسب نتايج موفقيت آميز درماني كاهش يافته و در آينده به صرف وقت و هزينههاي درماني بيشتري نياز بوده و تاثيرات منفي روحي و رواني آن بر اعضاي خانواده نيز دو چندان خواهد بود.
دكتر جعفري روشهاي درمان كودكان كم شنوا را شامل دارو درماني، انجام اعمال جراحي و در نهايت استفاده از پروتزهايي چون سمعك و يا كاشت حلزون بر شمرد و تصريح كرد: امروزه تجويز سمعك از همان ابتداي تولد براي كودكان كم شنوا امكان پذير است ولي شركت در جلسات آموزشي و توانبخشي شنوايي از كاربرد اين پروتزها موثرتر است.
وي گفت: لازم است همزمان با شروع استفاده از سمعك و يا كاشت حلزون براي كودك آغاز شود تا كودك به تدريج با آموزش كارشناسان خبره، مهارتهاي ارتباط كلامي خود را توسعه داده و روند رشد و پيشرفت او به طور مداوم مورد سنجش و بررسي قرار گيرد.
وي افزود: سمعك و كاشت حلزون هرگز به تنهايي معجزه نميكنند و براي كسب نتيجه مطلوب لازم است كلاسهاي آموزشي و توانبخشي همزمان با شروع استفاده از وسايل تقويت كننده صوتي، به طور جدي پي گيري و دنبال شوند.
گفتني است، دهمين كنگره سراسري شنوايي شناسي ايران از 6 تا 8 اردبيهشت ماه سال 90 با همكاري انجمن علمي گوش، گلو، بيني و سر و گردن ايران و با مشاركت دانشگاههاي علوم پزشكي تهران، شهيد بهشتي، اهواز، همدان، زاهدان و اصفهان در مركز همايشهاي بين المللي رازي تهران برگزار مي شود كه در اين كنگره، سخنرانان مدعو برجستهاي از رشتههاي تخصصي مرتبط با شنوايي و تعادل شامل شنوايي شناسي، گوش و گلو و بيني؛ گفتار درماني، علوم اعصاب، بيماريهاي مغز و اعصاب و كودكان و نوزادان از داخل كشور حضور مي يابند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.