آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۰۷۰۲
هفته دوم لیگ ملت‌های والیبال؛

پائز: از تیم ملی والیبال ناامید شدم!

سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: بابت دو ست نخست مسابقه با ژاپن خوشحالم، چرا که بازی‌ خوبی نشان دادیم اما در ست سوم تیم بودن و مبارزه کردن را رها کردیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، هفته دوم مرحله مقدماتی لیگ ملت‌ها ۲۰۲۴ از امروز (سه‌شنبه ۱۵ خرداد) در شهر‌های کوکورا ژاپن (گروه سوم) و اوتاوا کانادا (گروه چهارم) آغاز شد و با ۳۲ مسابقه در مدت ۶ روز تا ۲۰ خرداد پیگیری خواهد شد.

مردان والیبال ایران از ساعت ۱۳:۵۰ دقیقه امروز (سه‌شنبه ۱۵ خرداد) در نخستین بازی هفته دوم خود و سومین مسابقه شهر کوکورا به مصاف ژاپن رفتند و سه بر صفر مغلوب حریف شدند.

موریس موتا پائز سرمربی تیم ملی والیبال ایران پس از این دیدار گفت: تقریبا بازی خیلی خوبی بود. در ست اول مبارزه خوبی داشتیم، اما به اندازه کافی برای مقابله با ژاپن استوار نبودیم. بابت دو ست نخست خوشحالم، چرا که بازی خوبی نشان دادیم.

وی افزود: ست سوم خجالت آور بود. ما تیم بودن و مبارزه کردن را رها کردیم و به کشورمان احترام نگذاشتیم. به تماشاگران احترام نگذاشتیم. باید بهتر از این می‌بودیم. باید به کاری که انجام می‌دهیم و پیراهنی که پوشیدیم احترام می‌گذاشتیم.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران خاطرنشان کرد: از تیم ایران از ست سوم نا امید شدم؛ امروز اینگونه بود. باید ببینیم برای بازی بعدی چه بازیکنانی در اختیار داریم چرا که هنوز نمی‌دانیم، اما باید برای بازی مقابل برزیل تیم‌تر باشیم. چرا که بازی سختی پیش رو داریم. تا ببینیم چه پیش می‌آید.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار