
کد خبر:۱۱۵۰۹۲
مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم:
بودجه ورزش دانشگاهها در سال آینده 120 درصد افزايش مييابد
مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از افزایش 120درصدی بودجه ورزش این وزارتخانه در برنامه پنجم توسعه خبر داد.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، دکتر محمد کشتی دار در بازدید از امکانات ورزشی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: طرح های ورزشی باید در برنامه جامع توسعه دانشگاه ها لحاظ شود.
وی افزود: سالن های سرپوشیده ورزشی باید با رشد جمعیت دانشجویی همخوانی داشته و بین آنها و سالن های روباز تعادل ایجاد شود.
مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم با اشاره به افزایش میزان دانشجویان دختر در دانشگاه های کشور گفت: سیاست های وزارت علوم به گونه ای است که سالن های ورزشی در دسترس، ایمن و نزدیک محیط خوابگاه های دختران قرار گیرد.
کشتی دار با اشاره به اینکه سیاست این وزارتخانه بر همگانی کردن ورزش است، یادآور شد: داشتن برنامه های متنوع و درون دانشگاهی از برنامه های وزارت علوم است و آمار دقیقی از میزان ورزش دانشگاه ها در اختیار داریم.
وی با بیان اینکه مدیریت ورزش بانوان باید بر عهده بانوان گذاشته شود، تصریح کرد: اداره ورزش بانوان باید در دانشگاه های کشور ایجاد شود.
مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم با بیان اینکه 8 تا 10 درصد بودجه فرهنگی دانشگاه ها باید صرف هزینه های ورزشی شود، خاطرنشان کرد: شعار وزارت علوم تاکید بر ورزش دانشگاهی است.
کشتی دار با اشاره به افزایش بودجه ورزش وزارت علوم در سال 90 تصریح کرد: بودجه ورزش در وزارت علوم در سال آینده 120 درصد افزایش می یابد.
وی با اشاره به میزان سرانه فضاهای ورزشی دانشگاه های مازندران نسبت به کل کشور اظهار داشت: مازندران به لحاظ سرانه ورزش برای هر دانشجو، نیازمند تکمیل سالن های سرپوشیده و روباز است.
مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم با بیان اینکه سطح ورزش دانشجویی مازندران با توجه به نسبت جمعیت دانشجویی در سطح کشور مناسب است، گفت: باید برای استفاده از فضاهای طبیعی ورزشی در مازندران برنامه ریزی صورت گیرد که این مسئله امکان توسعه فضاهای ورزشی را افزایش می دهد و نیاز به مدیریت دارد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.