آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۵۰۹۴۴

برد شهرداری از دل دعوا

 

تیم بسکتبال شهرداری گرگان در فینال سوم مقابل طبیعت با نتیجه  99 بر 95 به پیروزی رسید تا فینال لیگ برتر بسکتبال 2 بر یک به سود شهرداری ثبت شود.

فینال سوم لحظاتی پیش در تالار مرحوم محمود مشحون به پایان رسید. مسابقه ای که لحظاتی با برتری طبیعت میزبان و لحظاتی با برتری شهرداری دنبال شد؛ اما اشتباهات طبیعت در دفاع در کوارتر چهارم و پایانی موجب شد شهرداری گرگان برنده بازی سوم باشد.در این دیار شهرداری برای استفاده از تماشاگرانش محدودیت داشت و برخی تماشاگران گرگانی به نام تماشاگران میزبان وارد سالن شدند که همین موضوع موجب درگیری روی سکوها در کوارتر چهارم شد.

فینال چهارم روز جمعه در همین سالن برگزار خواهد شد و اگر طبیعت می خواهد زنده بماند باید آن بازی را به سود خود تمام کند که در این صورت، کار به فینال پنجم در گرگان کشیده خواهد شد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار