کد خبر:۱۱۵۱۴۰۹
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

واعظ آشتیانی: عزرائیل فقط می‌تواند برخی‌ها را از صندلی‌ها پایین بکشد

کارشناس فوتبال به بررسی ابعاد مختلف پرونده فساد در فوتبال پرداخت.

امیررضا واعظ آشتیانی در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، به بررسی فساد در فوتبال پرداخت که بخشی از صحبتهای مدیرعامل سابق باشگاه استقلال را در ادامه می‌بینید:

کد ویدیو


واعظ آشتیانی: فساد در فوتبال حاصل ۱۵ سال حکمرانی غلط در حوزه فوتبال است

کارشناس فوتبال: این اتفاق هرکجا می‌افتاد رئیس فدراسیون استعفا می‌داد، اما در فوتبال ایران چیزی به اسم استعفا وجود ندارد.

فدراسیون فوتبال توانایی مقابله با فساد را ندارد.


به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، فساد گسترده در فوتبال ایران که به دلیل گردش مالی بالا در این حوزه پیش آمده است؛ که به کالچوپولی ایرانی تشبیه شده، مربوط به تخلفات مالی و تبادل رشوه در باشگاه فوتبال مس رفسنجان در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ است.

واعظ آشتیانی در خصوص ثمره انتشار خبر فساد در فوتبال گفت: باید به عقبه این موضوع نگاه کرد، ۱۵ سال است که گفته می‌شود در فوتبال فساد وجود دارد و افرادی دارند سازمان یافته تولید فساد می‌کنند، این اتفاقات هم موضوعی جدیدی نیست که به تعهد افراد، نیروی انسانی و مدیریت‌ها برمی‌ردد که منجر به این اتفاقات می‌افتد، وقتی نظارت وجود نداشته باشد این اتفاقات رخ می‌دهد، بی توجهی در ۱۵ سال گذشته باعث حکمرانی سلیقه‌ای در فوتبال شد و تا زمانی که پول بیت المال باشد شرایط از این بهتر نخواهد بود، همه این اتفاقات و دست‌هایی که پشت پرده بود اجازه نداد که ورزش به دست بخش خصوصی باشد و دولت سیاست گذار و نظارت گر باشد. از آنجایی که انتخابات فدراسیون فوتبال در سال گذشته با آن شرایط صورت گرفت نباید از همچین فدراسیونی انتظار شرایطی ایده‌آل داشته باشیم. خیلی‌ها می‌گویند VAR بیاید مشکلات رفع می‌شود، اما من معتقدم با حضور VAR هم مشکلات حل نمی‌شود.   تمام اتفاقاتی که رخ داده است حاصل سو مدیریت و مدیران ناکارامد است، مدیران نا کارامد در کنارشان افراد نفوذی در حوزه‌های اقتصادی فراوان وجود دارد.

کد ویدیو

کارشناس فوتبال کشورمان در واکنش به این سوال که فدراسیونی که درگیر فساد است می‌تواند اعتماد جامعه فوتبال را کسب کند یا خیر؟ گفت: در این مقطع مجمع فدراسیون فوتبال نقش بسیار مهمی دارد، زیرا که تنها مرجعی است که می‌تواند پاسخگویی از مجموعه هیات رئیسه و رئیس فدراسیون فوتبال داشته باشد، هم اکنون بر اساس اخباری که هست یکی از اعضا قبلا و یکی دیگر امروز بازداشت شده است و مجمع باید جلسه فوق العاده برگزار کند و موضوع را پیگیری کند، مجمع تا کی می‌خواهد سکوت کند؟ و اگر مجمع می‌خواهد خودش را از اتهام مهندسی شده نجات دهد باید مجمع فوق العاده برگزار کند و این موضوع را پیگیری کنند که این اتفاقات از کجا منشا گرفتند.

کد ویدیو

وی با توجه به اینکه مدیران فوتبالی دچار فساد شده اند آیا در رده‌های پایین‌تر هم همچین اتفاقی رخ می‌دهد یا خیر؟ بیان کرد: وقتی ساختاری دچار مشکل می‌شود طبیعی است این اتفاق گسترش پیدا کند، وقتی مخزن آبی سوراخ شود این آب آرام آرام از آن سوراخ خارج می‌شود. فساد هم همچین شرایطی را دارد و وقتی سوراخی را پیدا کند از آن نفوذ می‌کند و بدنه را بیمار می‌کند و وقتی بدنه بیمار شود کارامدی پایین میاید. یک مسابقه بی حاشیه و حرف و حدیث نمی‌بینیم و همش ناهنجاری می‌بینیم و مربیان و بازیکنان هم به هم بی احترامی می‌کنند. جز آلودگی در برخی از حوزه‌ها چیز دیگری نمی‌بینیم.

کد ویدیو

واعظ آشتیانی درباره اینکه آیا رقابت‌های فصل بعد لیگ برتر با حضور VAR برگزار می‌شود یا خیر؟ اظهار کرد: VAR هم بیاورند چند وقت بعد از VAR هم بهانه‌هایی هست، کسانی که نبود VAR را بهانه می‌کنند وجود VAR هم بهانه می‌کنند و می‌گویند دستکاری شده است و جماعتی نشستند و موضوع سازی می‌کنند، به نظر من کمک داور ویدئویی به وضع موجود کمک می‌کند، اما باید دید که وقتی ۳ سال قبل قول دادند چگونه هنوز نیاوردند.

کارشناس فوتبال کشورمان ادامه داد: امیدوارم شرایط این فوتبال مدیریت در حوزه باشگاه داری به سمتی برود که پی از این هزینه از بیت المال نشود و مجلس مصوبه تعیین کند که شرایط برای بخش هصوصی فراهم کند و با این فوتبال گران کسی سرمایه گذاری نمیکند و آقاایان روز به روز فوتبال را گران می‌کنند و بودجه تعیین برای باشگاه‌ها تعیین می‌کنند.

وی در خصوص پرونده ویلموتس گفت: چندین بار در مورد ویلموتس در مراجع قضائی پرونده تشکیل شد و واقعا چه اتفاقی افتاد؟ آیا پولی که در فیفا داریم برای جبران خسارتی که توسط عده‌ای ناشیانه این قرارداد را بستند باید از جیب فدراسیون فوتبال که مربوط به بیت المال است پرداخت شود؟ آقایان مدعی هستند پول ویلموتس را دادند و چرا سند پرداخت را منتشر نمی‌کنند؟ این چه نظاراتی است که روی این اتفاقات رخ می‌دهد.

کد ویدیو

انتهای پیام/ 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
میثم
Poland
۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۷
رئیس فدراسیون که خودش با رانت و فساد اومده چطوری جلو فساد رو بگیره؟ وقتی مقام بالاتر از رئیس فدراسیون خودش فاسده چطوری اینو برکنار کنه ؟ این فساد ته نداره تو این حکومت
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار