کد خبر:۱۱۵۱۵۷
حضور فعال داوران تنیس ایرانی در دور اول دیویس كاپ
چهار داور کشورمان در دور اول مسابقات جام دیویس در مناطق و گروههای مختلف جهان از جمعه، 13اسفند به مدت سه روز بر صندلی داوری خواهند نشست.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، چهار داور ایرانی و دارای نشان بین المللی کشورمان، در دور اول مسابقات جام دیویس که جمعه، 13 اسفند ماه به مدت سه روز با حضور 132 کشور در مناطق مختلف جهان برگزار می شود، به قضاوت خواهند پرداخت.
در بوینس آیرس آرژانتین و از گروه جهانی علی نیلی، داور دارای نشان طلا به عنوان داور صندلي، دیدار دو تیم آرژانتین و رومانی را طی مدت سه روز قضاوت خواهد كرد.
در ازبکستان و شهر نامانگان مسابقه دو تیم ازبکستان و نیوزلند از گروه یک منطقه آسیا و اقیانوسیه به قضاوت علیرضا کاتبی، داور دارای نشان نقره از جمعه برگزار خواهد شد.
داوران صندلی مسابقه حساس دو تیم جمهوری اسلامی ایران و اندونزی که در تهران برگزار خواهد شد، بر عهده سامان حسنی و سید عادل برقعی خواهد بود.
لازم به ذكر است، این دو داور دارای نشان برنز از فدراسیون جهانی تنیس هستند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰