توان موشكي ايران راهبرد سياسي جهان را تغيير داده است
کد خبر:۱۱۵۵۹۴
مشاور ستاد توسعه فناوري هواوفضا:

توان موشكي ايران راهبرد سياسي جهان را تغيير داده است

مشاور ستاد توسعه فناوري هوا و فضا گفت: توان موشكي ما باعث تغيير در راهبردهاي جهاني شده به طوري كه ابرقدرت ها به جاي ايجاد توان راهبردهاي موشكي، راهبرد جديد دفاع منطقه را در پيش گرفتند.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر جدي صبح امروز در دهمين همايش انجمن هواوفضاي ايران در دانشگاه تربيت مدرس تهران با اشاره به نقش فناوري هواوفضاي كشور در عزت و اقتدار ملي گفت: نقش هواوفضاي كشور در حوزه امنيت نيز بسيار جدي است به طوري كه ابرقدرت هاي سياسي با اطلاع از توان موشكي ايران راهبردهاي خود را به دفاع منطقه با تمركز بر منطقه خاورميانه و حوزه ايران تغيير داده اند.
 
وي گفت: ايران در حوزه هواوفضا در حال حاضر براي جهان اسلام الهام بخش است زيرا در اين حوزه به رده جهاني رسيده و ساختاري ايجاد كرده است كه سبب توسعه علمي كشور هم رده با كشورهاي سطح جهان شده است.
 
مشاور ستاد توسعه فناوري هوا و فضا گفت: هواوفضاي كشور علاوه بر عزت ملي و نقش مستقيم در توسعه امنيني كشور سبب ايجاد فضاي علمي براي ديگر رشته ها نيز شده است.

جدي ادامه داد: حركت بر روي لبه فناوري يكي ديگر از ويژگي هاي هواوفضاي كشور است به طوري كه در اين حوزه ديگر به رقبات منطقه اي فكر نمي كنيم و به بهترين بودن در سطح جهان مي انديشيم.
 
وي گفت: توجه به رفاه عمومي در حوزه هوايي، قابليت قرار دادن ماهواره هاي مخابراتي و تلويزيوني در مدار زمين آهنگ و اعزام فضانورد به فضا و ارتقاي بازدارندگي دشمن تا حدي كه فكر و تصور جنگ با ايران از ذهن آنها بيرون برود، وضعيت مطلوب ما در حوزه موشكي است كه بايد سريعتر به آن برسيم.

مشاور ستاد توسعه فناوري هوا و فضا تصريح كرد: البته براي دستيابي به اين امر افزايش سطح هماهنگي داخلي و توجه به منابع نيز از مهمترين الزامات است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار