اجراي آيين نامه دستيار پژوهشي در انتظار تصويب وزير علوم است
کد خبر:۱۱۵۷۹
مديركل پژوهشي وزارت علوم:

اجراي آيين نامه دستيار پژوهشي در انتظار تصويب وزير علوم است

مديركل پژوهشي وزارت علوم در خصوص اجراي طرح دستيار پژوهشي (RA) گفت: آخرين ويرايش روي آيين نامه دستيار پژوهشي انجام گرفته و از دستور كار حوزه پژوهشي وزارت علوم خارج و در انتظار تصويب اين طرح از سوي وزير علوم است.

فيروز بختياري نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه طرح دستيار پژوهشي از ابتداي مهر امسال به منظور حمايت از دانشجويان دكتري غيربورسيه و تشويق آنها به فعاليت تحقيقاتي در داخل دانشگاه آغاز شده است، اظهار داشت: تقويت كيفيت پژوهش در دوره دكتري و ارتقاي كيفيت پژوهش در سطح مرزهاي دانش جهان، مهمترين اهداف طرح دستيار پژوهشي است.

وي با تاكيد بر اينكه اين طرح از سوي معاونان پژوهشي، آموزشي و دانشجويي ارائه شده و فعاليت مشترك بين اين سه معاونت است، اظهار داشت: اين آيين نامه در دو بخش قبل از امتحان جامع (TA) و بعد از امتحان جامع (RA) تدوين و اعتبار و هزينه برآورد شده اين آيين نامه با توافق معاونت پژوهشي وزارت علوم بين سه معاونت پژوهشي، آموزشي و دانشجويي تقسيم شده است.

مديركل پژوهشي وزارت علوم تصريح كرد: اين طرح شامل تمام دانشجوياني كه تعهدي به كار خارج از دانشگاه نداشته باشند، مي شود، ولي افراد بورسيه سازمان هاي دولتي كه حقوق بگير هستند، مشمول اين طرح نمي شوند.

بختياري نژاد در پايان خاطرنشان كرد: اگر دانشگاهي تمايل دارد كه از اين طرح و مساعدت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و رياست جمهوري استفاده كند، بايد از رديف هاي بودجه و يا درآمدهاي اختصاصي، بخشي از هزينه هاي آن را تامين كند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار