به گزارش خبرنگار حسینیه دانشجو، حجت الاسلام و المسلمین محمد شریفیان در گفت و گو با دانشجو و در پاسخ به این پرسش که نیاز امروز جهان به موضوع کربلا و نهضت امام حسین چیست؟ توضیح داد: مهمترین بحثی که وجود دارد سرمایه گذاری روی تبیین موضوع ظلم است و این از مفاهیم کلیدی قرآن هم هست که ریشههای آن به بزرگترین ستمهای بشریت خواهد رسید.
وی در ادامه گفت: از آنجایی که بشریت هنوز هم بر اساس فطرت از ظلم فرار میکند و مفهوم ظلم ستیزی از مباحث اولیه بشریت است. مأموریت عاشورا در این مسئله این است که ظلم پنهان در تطور تاریخی خود را تبدیل به ظلم آشکار میکند.
استاد حوزه و دانشگاه در مورد عیان شدن تفاوتهای حق و باطل نیز افزود: بر همین اساس است که در زیارت عاشورا و در فراز اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد منظور ظلم نسبت به انبیا و پیامبران است و این ظلم در پیچیدگی خود تبدیل به عاشورا میشود به طوری که از آن کودک کشی، اسارت انسانهای بیگناه و جسارت به محترمترین انسانها از آن کشف میشود و از اینجا امام حسین (ع) خط تاریخی را بین جبهه حق و باطل میکشد.
شریفیان در ادامه افزود: بسیاری از اوقات باید ظلم برجسته را به بشر نشان داده و آرام آرام آن را تعمیق کنیم و ببینیم کدام خط اگر رها شود از آنها نتیجه اش به دست میدهد. وی در پایان و نتیجه گیری نیز اذعان کرد: اینجاست که عاشورا تجلی ظلمهای به پیامبر و امیرالمومنین شد و تبدیل به نقطه عطف و کانونی صف بندی تاریخی ظالمین و مظلومین است که تا ظهور نیز همین ادامه دارد و باید صف بندی را مدام ملاحظه کنیم و مراقبت نماییم و همین کلان بحث را دنبال کنی.