نزدیکی ملت‌های آزاده نقشی سازنده در برپایی نظم جدید جهانی دارد
کد خبر:۱۱۶۱۰۷
رئيس جمهور در ديدار با رئيس مجلس بوليوي:

نزدیکی ملت‌های آزاده نقشی سازنده در برپایی نظم جدید جهانی دارد

رئیس جمهور گفت: برادری و نزدیکی ملت‌های آزاده به یکدیگر نه تنها در تقویت مقاومت آنها در برابر نظام سلطه، بلکه در برپایی نظم جدید جهانی نیز نقشی اساسی و سازنده دارد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، دكتر محمود احمدی‌نژاد در دیدار رئیس مجلس و تعدادی از نمایندگان و روسای کمیسیون های مجلس بولیوی اظهار داشت: وقتی نظام سلطه مخالف عزت، استقلال و پیشرفت کشورهای دیگر مي باشد، پشتیبانی کشورهای آزاده و مستقل از یکدیگر نعمت بسیار بزرگی است.
 
رئیس‌جمهور گفت: ایران و بولیوی و همه کشورهای آزاده جهان در یک جبهه قرار داشته و برادران یکدیگر هستند و آینده متعلق به ما و همه ملت های آزاده جهان است.
 
احمدی‌نژاد رابطه برادری را پشتوانه مستحکم دوستی و پیشرفت کشورهای مستقل و آزاده جهان دانست و افزود: امروز همه دنیا متوجه شده اند که نظام سلطه با مشکلات زیادی مواجه بوده و رو به سقوط است و دیگر نمی تواند جهان را اداره کند؛ به اين ترتيب جهان نیازمند نظام جدیدی بر پایه عدالت و عشق است و کسانی که احساس برادری می‌کنند، مسئولیت سنگین تری برای برپایی این نظام جدید دارند.
 
وي با بیان اینکه روابط ایران و بولیوی بسیار خوب و رو به گسترش و تعمیق است، تصریح کرد: نگاه و دیدگاه های مشترک، علايق قلبی و ایده آل ها و آرمان های همسو پایه توسعه روابط ایران و بولیوی است.
 
رئیس‌جمهور با اشاره اینکه توسعه روابط ایران و بولیوی سه دشمن و مانع پیش رو دارد، بیان داشت: اولین دشمن، توسعه روابط دو جانبه نظام سلطه حاکم بر جهان به عنوان دشمن مشترک ملت‌های آزاده است که خوشبختانه با مقاومت ملت های مستقل در حال سقوط است.
 
احمدی‌نژاد فاصله جغرافیایی و بروکراسی جاری در کشورها را نیز دیگر موانع توسعه روابط دوجانبه دانست که باید با افزایش علایق قلبی و اعمال اراده های محکم بر آنها فايق آمد.
 
در این دیدار رئیس مجلس بولیوی نیز با بیان اینکه بولیوی از موقعیت مستحکم جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان و پیشرفت‌های ایران خوشحال بوده و پیروزی‌های ایران را پیروزی‌های خود می‌داند، گفت: مجلس بولیوی مصمم است همه تلاش خود را برای تسریع در اجرای توافقات دوجانبه به کار گیرد.
 
وي اظهار داشت: اگر چه زمان کوتاهی از آغاز روابط ایران و بولیوی می گذرد، اما به دلیل آرمان ها و دشمنان مشترک روابط دو جانبه بسیار سریع گسترش یافته است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار