کد خبر:۱۱۶۱۱۴
در پارك علم و فناوري فارس
سيستم كنترل از راه دور لوازم برقي طراحي شد
يكي از شركتهاي مستقر در پارك علم و فناوري فارس موفق به طراحی و ساخت سیستم اتوماسیون و کنترل از راه دور تمام روشناییها و لوازم برقی مجتمعهای صنعتی و تجاری به صورت بیسیم شد.
حسن رحمانیان، مجري ساخت سيستم كنترل از راه دور لوازم برقي و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم در گفتوگو با خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: اين سيستم می تواند به صورت کنترل از راه دور تمام دستگاه ها و لوازم الکتریکی یک مکان اعم از خانه های آپارتمانی، ویلایی، باغ ها، هتل ها، کارخانه ها، کارگاه ها، شرکت ها، مناطق نظامی، خوابگاه های دانشجویی، آسایشگاه نظامی، خانه های معلولان و سالمندان را با نرم افزاری کامپیوتری با امنیت بالا از طریق ارسال رمز غیر قابل شکست کنترل و خاموش و روشن کند.
وي افزود: استفاده از سيستم كنترل از راه دور لوازم برقي، این امکان را برای کاربر فراهم می کند که از طريق کامپیوتر شخصی خود تصویر خانه، اداره و یا مجتمع را بر روی مانیتور ببیند.
مجري اين طرح اظهار داشت: اين سيستم مانند سيستم مونيتورينگ كه در آن دوربين هاي مدار بسته نقش ايفا مي كنند، نيست، بلكه تنها نقشه گرافيكي مجتمع و يا تصوير پرسپكتيو خانه بر روي مونيتور ديده مي شود تا كاربر بتواند تنها با یک کلیک از طريق كامپوتر شخصي خود به تک تک اتاق ها سرکشی کرده و لوازم و آلات برقی موجود را باز هم تنها با یک کلیک روشن و یا خاموش كند.
رحمانيان گفت: استفاده از این سيستم براي معلولان جسمي نيز بسيار آسان است.
وي عنوان كرد: البته عمده ترین كاربرد اين سيستم در صنایع نظامی است که با نصب آن در خوابگاه ها و سالن های غذا خوری می توان از تذکرهای مکرر براي خاموشی در ساعت های خاص جلوگیری کرد؛ به طوري كه مسئولان هر قسمت مي توانند به تنهایی و تنها با کامپیوتر خود محدوده موردنظر را كنترل كنند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد جهرم ادامه داد: اين سيستم علاوه بر صرفه جويي در هزینه و وقت، قابليت اطمینان بسیار بالایی را در کاربر ایجاد مي كند.
رحمانيان گفت: در اين طرح تمام کلیدهای تبدیل که در خانه ها و مجتمع های استفاده می شود، جایگزین، و بسیاری از سیم کشی های پرهزينه منازل حذف مي شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.