آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۳۰۹۶

دومین رکورد فلپس هم در المپیک شکسته شد

لئون مارشان فرانسوی در مسابقات ۲۰۰ متر مختلط انفرادی بازی‌های پاریس طلا گرفت و رکورد المپیک را به نام خودش ثبت کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، درخشش لئون مارشان، ستاره ۲۲ساله فرانسوی، در بازی‌های المپیک همچنان ادامه دارد. پدیده این دوره بازی‌های المپیک در شنا توانست با زمان یک دقیقه و ۵۴ ثانیه و شش صدم ثانیه رکوردی را که مایکل فلپس آمریکایی در بازی‌های المپیک ۲۰۰۸ پکن ثبت کرده بود (۱:۵۴.۲۳) بشکند و به نام خود ثبت کند.

مارشان به‌تازگی یکی دیگر از رکورد‌های فلپس را در بخش ۴۰۰ متر انفرادی شکسته بود. این شناگر ۲۲ساله با زمان چهار دقیقه و دو ثانیه و ۹۵ صدم ثانیه رکوردی را که مایکل فلپس آمریکایی در بازی‌های المپیک ۲۰۰۸ پکن ثبت کرد (۴ دقیقه و سه ثانیه و ۸۴ صدم ثانیه) بهبود بخشید.

مارشان تاکنون روی هم چهار مدال طلا را در پاریس کسب کرده است؛ از جمله قهرمانی در ۲۰۰متر پروانه و ۲۰۰متر قورباغه. شناگر فرانسوی پنج بار قهرمان جهان شده و خود را به عنوان ستاره جدید دنیای شنا معرفی کرده است.

فلپس در ۳۱سالگی بعد از گرفتن بیست‌وسومین مدال طلای المپیک، در سال ۲۰۱۶ بازنشسته شد. او علاوه بر اینکه از نظر فنی به بالاترین حد رسیده بود، بزرگترین موفقیت‌ها را در زمینه شکستن رکورد‌ها و گرفتن مدال در تاریخ المپیک کسب کرد.

انتهای پیام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار