تغذیه با شیر مادر ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد
کد خبر: ۱۱۶۳۲۵۴
مریم وفاپور، عضو هیئت علمی دانشگاه ایران در گفتگو با دانشجو: در شیر مادر ترکیباتی وجود دارد که هم از جنبه تغذیه‌ای و هم از جنبه ایمنی خیلی برای شیرخوار مفید است. این ترکیبات، موادی هستند که باعث افزایش حفاظت از سیستم ایمنی، بهبود رشد و تکامل کودک، تنظیم سیستم متابولیک کودک و درواقع مراقبت از یک سری از عفونت‌ها در دوره شیرخواری می‌شوند. بچه‌هایی که با شیرمادر تغذیه شده‌اند در برابر بسیاری از عفونت‌ها، از جمله عفونت‌های گوارشی، عفونت‌های دستگاه تنفسی تحتانی و فوقانی از مواردی است که دیده شده است مقاوم‌تر هستند. همچنین در کودکانی که با شیرمادر تغذیه شده‌اند برخی از بیماری‌های مزمن مانند آسم، برخی از آلرژی‌ها و همچنین برخی از سرطان‌ها و حتی چاقی در بزرگسالی کمتر دیده شده است. به صورت کلی نیز دیده شده بچه‌هایی که باشیر مادر تغذیه می‌کنند ضریب هوشی بالاتری نسبت به بقیه دارند و میزان بستری و مرگ و میر در طی یک سال اول زندگی در کودکانی که با شیر مادر تغذیه می‌کنند کمتر بوده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
captcha