افزايش 5 درصدي آمار مرگ و مير ناشي از حوادث ترافيكي در سال جاري
کد خبر:۱۱۶۳۹۹
رئيس مركز اورژانس كشور خبر داد:

افزايش 5 درصدي آمار مرگ و مير ناشي از حوادث ترافيكي در سال جاري

رئیس مرکز اورژانس کشور گفت: از سال 85 تاكنون اين سير، نزولي بود اما امسال تاكنون با توجه به آمار ارائه شده حدود 5 درصد افزايش در آمار مرگ و مير ناشي از حوادث ترافيكي داشته ايم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، دكتر غلامرضا معصومي امروز با حضور در سمینار بين المللي كاهش سوانح ترافيكي در دانشگاه علوم پزشكي شيراز، اظهار داشت: امسال بيش از يك ميليون و 500 هزار خودرو وارد چرخه ناوگان حركتي كشور شده كه اين مسئله در بالا رفتن آمار حوادث ترافيكي موثر است.
 
معصومي ادامه داد: حوادث ترافيكي و تلفات ناشي از آنها بحث روز كشور است كه سعي شده با ارائه پيشنهادهاي عملياتي به تمام سازمان هايي كه به نحوي به صورت اجرايي يا علمي در اين حيطه فعاليت مي كنند، زمينه كاهش آنها را فراهم كنيم.
 
وی افزود: تا سال 85 حوادث ترافيكي و آمار فوتي هاي ناشي از آن سير صعودي داشت به گونه اي كه در اين سال بيش از 27 هزار نفر به دليل اين حوادث در كشور كشته شدند.
 
رئیس مرکز اورژانس کشور تصريح كرد: در سال 85 اقداماتي در كشور انجام شد كه در نتيجه آنها آمار حوادث ترافيكي و تلفات ناشي از آنها سير نزولي پيدا كرد.
 
معصومي بيان داشت: از سال 85 تاكنون اين سير، نزولي بود اما امسال تاكنون با توجه به آمار ارائه شده حدود 5 درصد افزايش آمار مرگ و مير ناشي از حوادث ترافيكي را داشته ايم.
 
وي عنوان کرد: در دي ماه امسال كاهش خوبي در آمار مرگ و مير ناشي از تصادفات داشته ايم كه اميدواريم با ادامه اين روند شاهد سير نزولي آمار مرگ و مير باشيم.
 
رئیس مرکز اورژانس کشور، فعاليت اورژانس پيش بيمارستاني و بالارفتن سرعت حضور نيروهاي اورژانس در صحنه را از عواملي دانست كه در راستاي كاهش تلفات ناشي از حوادث ترافيكي انجام شده است.
 
معصومي با اشاره به حوادث ترافیکی در کشور تصریح کرد: فارس جزو استان هاي اول كشور در زمينه بالابودن آمار حوادث ترافيكي است كه وسعت استان و مسافرپذيري آن در تمام طول سال را مي توان از دلايل آن ذكر كرد.
 
شايان ذكر است، سمينار بين المللي كاهش سوانح ترافيكي به همت مركز تحقيقات سياستگذاري سلامت در دانشگاه علوم پزشكي شيراز برگزار شد./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار