آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۴۶۹۸

احتمال خداحافظی حسن یزدانی از کشتی +فیلم

با توجه به مصدومیت کتفی که حسن یزدانی با آن دست به گریبان است ممکن است او از دنیای کشتی خداحافظی کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، همانطور که اهل فن پیش بینی می کردند، کتف جراحی شده حسن یزدانی حتی در نبود تیلور نیز از پس فینال المپیک برنیامد تا اسطوره کشتی ایران وداعی تلخ با میادین قهرمانی داشته باشد.

حسن یزدانی ۸ ماه پیش کتف خود را به تیغ جراحان سپرد؛ اتفاقی که برخی از اهالی فن و در راس آن ها علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی علی رغم همه‌حمایت ها، تلویحا آن را به منزله پایان دوران قهرمانی یزدانی دانستند.
دبیر بر سر خودش آمده بود و خوب می دانست کتف جراحی شده دیگر به کار المپیک نمی آید.
یزدانی که رقیبی هم در داخل نداشت دوست داشت به هر شکل ممکن راهی پاریس شود، پس از جراحی عازم مازندران شد و در سکوت خود را آماده حضور در المپیک کرد.
در این میان مسئولان فدراسیون کشتی و کادر فنی تیم ملی که نگران رسیدن یزدانی به المپیک بودند از کامران قاسمپور به عنوان ذخیره احتمالی یزدانی در صورت نرسیدن این کشتی گیر به پاریس نام بردند و حتی شایعاتی مبنی بر اینکه یزدانی برای کسب مجوز حضور در پاریس باید در دیدار انتخابی به مصاف کامران قاسمپور برود نیز شنیده شد.
اما طبیعی بود خبر ورود قاسمپور به چرخه نهایی ۸۶ کیلوگرم به مذاق یزدانی خوش نیاید. این موضوع هم بر خلاف قانون چرخه انتخابی بود و هم شرایط را برای حسن یزدانی که دوران ریکاوری را پشت سر می گذاشت و در اوج نبود، سخت تر از هر زمانی می کرد تا جاییکه حتی می توانست به قیمت از دست رفتن المپیک منجر شود.

به هر شکل یزدانی با تلاش مثال زدنی خود را به تورنمنت رنکینگ مجارستان رساند و با نمایشی بدون نقص به مدال طلا دست یافت؛ اتفاقی که باعث شد خیال کادر فنی تا حدی از کتف یزدانی راحت شود و به این نتیجه برسند که او می تواند در پاریس در حد همان همیشگی باشد.

در این میان دیوید تیلور هم به آرون بروکس باخت تا همه چیز باب میل یزدانی شود و او از فشار روانی بیرون بیاید.
المپیک آغاز شد و باز هم همه نگاه ها به یزدانی بود. او در دور نخست در یک مبارزه دستگرمی حریف استرالیایی را از پیش رو برداشت. مبارزه دوم  برابر دارن کوروگلیف کشتی گیر روسی الاصل یونان بود که هر چند توانست تا حدی یزدانی را با کول انداز ۴ امتیازی تحت فشار قرار دهد اما این مبارزه نیز در نهایت ۹ بر ۴ به سود یزدانی به پایان رسید. یزدانی در نیمه نهایی نیز مقابل حریف نسبتا مطرح خود از سن‌مارینو نیز باز هم به پیروزی رسید و با برتری ۷ بر یک راهی فینال شد.
طبق شنیده‌ها مشکل ‌کتف جراحی شده حسن یزدانی تا حدی از مبارزه دوم و به صورت شدیدتر از مبارزه سوم آغاز شد تا جاییکه کادر پزشکی مجبور شد از شب تا صبح با گذاشتن یخ، به هر شکل ممکن او را آماده فینال المپیک کنند.
فینال آغاز شد اما یزدانی در همان ثانیه های نخست  فهمید که این‌کتف سر ناسازگاری دارد و قرار نیست او را برای رسیدن به سکوی نخست المپیک و جابجایی همه رکوردهای تاریخی یاری کند.
فینال پاریس برای یزدانی تلخ تر از کرمانشاه، بوداپست، توکیو و بلگراد رقم خورد، در فینال تلخ پاریس خبری از تیلور نبود اما اینبار هم پیروزی در فینال سهم یزدانی نشد. یزدانی تا پای جان با یک دست جنگید اما گویی قرار نبود او بالاتر از تختی بایستد و رکورد جهان پهلوان کشتی ایران را بشکند!

فیلم کامل رقابت حسن یزدانی مقابل حریف بلغاری رمضانوف

کد ویدیو

فیلم کامل رقابت حسن یزدانی در نیمه‌نهایی در مقابل ناظم امینه دارنده مدال های برنز المپیک و جهان از سن مارینو 

کد ویدیو


فیلم کامل رقابت حسن یزدانی مقابل حریف داورن کوراگلیف قهرمان روسی الاصل اروپا از یونان در یک چهارم وزن 86 کیلوگرم مسابقات کشتی آزاد المپیک 2024 

کد ویدیو


با توجه به وضعیت وخیم کتف یزدانی شواهد و شنیده ها حاکیست، سال ها افتخارآفرینی یزدانی در کشتی ایران به پایان رسیده و او دیگر با این کتف نمی تواند به تشک کشتی و عرصه قهرمانی بازگردد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار