آخرین اخبار:

وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی و گردشگری: وقتی در تهران فقط ۶ هتل ۵ ستاره داریم یعنی بستر‌های ما برای جذب ۱۵ میلیون گردشگر آماده نیست

صالحی امیری در صحن علنی مجلس: ما می‌توانیم با توسعه زیرساخت‌ها گردشگری در منطقه را به شدت رونق بدهیم. ما می‌توانیم از دنیای اسلام گردشگران را بیاوریم، اما نیازمند زیرساخت‌ها هستیم. وقتی در تهران فقط ۱۴۰ هتل داریم ولی فقط ۶ هتل ۵ ستاره داریم یعنی بستر‌های ما برای جذب ۱۵ میلیون گردشگر امروز آماده نیست و این رسالت ما و دولت هست که باید حتماً بستر‌های پذیرش ۱۵ میلیون گردشگر را در پایان برنامه هفتم داشته باشیم؛ آیا ممکن است حتما ولی، اما نیازمند حمایت مجلس و دولت و خصوصاً بخش خصوصی برای سرمایه گذاری هستیم. در همسایه ما استانبول حدود ۹۰۰ هتل و در همسایه دیگر ما در شهر دبی بیش از ۸۰۰ هتل هست؛ بنابراین ما باید این شکاف‌ها را پر کنیم تا بتوانیم زیرساخت‌های لازم رو برای جذب ۵۰۰، ۱۵ میلیون گردشگر فراهم کنیم.
کد خبر:۱۱۶۷۱۴۷
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار