اجراي طرح تحول و تعالي در بسيج دانشجويي فضاي دانشگاه را معنوي مي كند
کد خبر:۱۱۶۷۵
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه هاي كهگيلويه و بويراحمد:

اجراي طرح تحول و تعالي در بسيج دانشجويي فضاي دانشگاه را معنوي مي كند

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي استان كهگيلويه و بويراحمد گفت: اجراي دقيق و هدفمند طرح تحول و تعالي در بسيج دانشجويي دانشگاه‌ها علاوه بر معنويت افزايي دانشجويان بسيجي، فضاي دانشگاه را نيز معنوي مي‌كند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ياسوج، محمد نصيري زاده امروز 20 مهر ماه در نشستي كه با حضور مسئولان واحدهاي نيروي انساني بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي استان كهگيلويه و بويراحمد در محل بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي اين استان برگزار شد، اظهار داشت: با اجراي اين طرح در صدد هستيم كه بسيج دانشگاه‌ ها را از حالت خمودگي احتمالي خارج كنيم تا دانشجويان بسيجي در دانشگاه‌ و جامعه نسبت به موضوعات مختلف حرفي براي گفتن داشته باشند.

وي با اشاره به در پيش بودن ايام انتخابات رياست جمهوري از مسئولان دفاتر بسيج دانشجویی خواست با برگزاري نشست‌هاي نقد و بررسي و نيز شرح گزارش عملكردها، دانشجويان را در انتخاب صحيح ياري كنند.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي كهگيلويه و بويراحمد از همكاري اين ناحيه با حوزه هنري استان در خصوص برگزاري كلاس‌هاي مختلف فرهنگي و هنري در دانشگاه‌ها خبر داد و از مسئولان حوزه‌ها خواست مقدمات ثبت نام دانشجويان و تشكيل اين كلاس‌ها را فراهم كنند.

خاطرنشان مي‌‌شود، در اين نشست كه با هدف بررسي ابعاد مختلف طرح تحول و تعالي در كانون‌هاي بسيج دانشجويي دانشگاه‌ها و نيز تدوين برنامه ترم جاري برگزار شد بر تشكيل شوراي «انديشه ورز» در بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي هدف نيز تاكيد شد.

لازم به ذكر است، در ادامه اين نشست كارگاه آموزشي جزئيات نحوه فعاليت كانون‌ها برگزار شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار