مسئولان اتاق فكر را مغز متفكر و دست راست خود بدانند
حسين بهمنش در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در رشت، اظهار داشت: با توجه به حوزه گسترده افكار و سلايق متنوع دانشجويان لزوم اتاق فكر به جهت جايگاهي براي جمع آوري، طبقه بندي و پاسخگويي افكار و نظرات و نتيجه آرا احساس ميشود.
وي تصريح كرد: هر تشكل و گروهي براي ادامه فعاليت خود و ارتقاي بنيه فرهنگي، علمي و اجتماعي افراد مرتبط با آن، نيازمند نوآوري و توليد ايدهها و روشهاي نو و بازسازي است، بنابراين تشكيل اتاق فكر نياز هر مجموعه اي ميباشد.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور صومعه سرا با اشاره به هدف گذاري اتاق فكر براي هر ارگان، گروه و جامعه تاكيد كرد: با توجه به هدف مند بودن اتاق فکر، پتانسيل افراد و نيروهاي بالقوه و بالفعل شناسايي ميشوند.
بهمنش درباره اتاق فكر درون تشكلي و بين تشكلي گفت: اتاق فكر درون تشكلي در راستاي چشم انداز و اهداف تشكل مربوطه ايده پردازي و توليد فكر ميكند، اما اتاق فكر بين تشكلي جايگاه مستقلي است كه براي خود هدفي تعريف كرده و سعي دارد با اعمال خود و با استفاده از تشكلهاي مختلف به هدف اصلي نايل شود.
وي درباره نقش مسئولان در تشكيل اتاقهاي فكر خاطرنشان كرد: اگر مسئولان اتاق فكر را تاييد و يا از آن حمايت نكنند هيچ گاه توليدات آن اجرايي نميشود، بنابراين مسئولان بايد اتاق فكر را مغز متفكر و دست راست خود دانسته و از آن استقبال كنند./انتهاي پيام/