اتاق فكر پشتوانه‌اي علمي براي كارهاي اجرايي است
کد خبر:۱۱۶۹۷
رئيس دانشگاه آزاد رشت:

اتاق فكر پشتوانه‌اي علمي براي كارهاي اجرايي است

رئيس دانشگاه آزاد رشت گفت: برگزاري جلسات فصلي و ساليانه هيچ گاه تعاملي بين حوزه و دانشگاه ايجاد نمي‌كند.

دكتر سيد علي ميرابراهيمي در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در رشت، با بيان اينكه حوزه و دانشگاه بايد در حل مشكلات اساسي جامعه و مشكلات علمي با هم تعامل داشته باشند، اظهار داشت: اگر اين دو نهاد درك صحيحي از هم نداشته باشند، جامعه دچار سردرگمي خواهد شد.

وي با اشاره به اينكه فهم مشترك حوزه و دانشگاه از مسائل داخلي و بين المللي موجب مي‌شود جامعه از نظر مسائل علمي و معنوي رشد كند، افزود: همان طور كه پرنده مي‌تواند با دو بالش پرواز كند، جامعه نيز براي پرواز به دو بال علم و تقوا نياز دارد و اگر هر كدام به وظيفه خود عمل نكنند، اين پرواز مختل خواهد شد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي رشت درباره چگونگي تعامل حوزه و دانشگاه گفت: بايد روش تعامل حوزه و دانشگاه تدوين شود تا اين تعامل در چارچوب آن قانون انجام پذيرد.

ميرابراهيمي در ادامه خواهان آن شد كه مركزي ايجاد شود تا نقش پل را بين اين دو مجموعه ايفا كند تا با هماهنگي اين مركز، حوزه و دانشگاه در زمينه مسائل علمي و پي ريزي بنيان‌هاي فرهنگي جامعه، برنامه اي رابراي دورنماي آينده كشور تدوين كنند و اين برنامه را به مراكز تصميم گيري، شوراي عالي انقلاب و مجمع تشخيص مصلحت و ... ابلاغ كنند.

وي در مورد تشكيل اتاق‌هاي فكر با توجه به فرمايشات مقام معظم رهبري گفت: رهبر معظم انقلاب اين طرح را به اين دليل ارائه كردند كه افكار نو و سازنده در معرض نقد و بررسي قرار گيرد.

رئيس دانشگاه آزاد رشت در ادامه افزود: اين طرح به اين دليل مطرح مي‌شود تا افرادي خارج از مجموعه اجرايي كه درگير اجرا هستند، حقايق را ببينند و فكر و انديشه لازم را به مجموعه تزريق كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار