آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۹۹۹۰

آیین تکریم و معارفه وزیر ورزش و جوانان برگزار شد

با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور، آیین تکریم و معارفه وزیر ورزش و جوانان برگزار شد.
آیین تکریم و معارفه وزیر ورزش و جوانان برگزار شد

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، در این آئین که با حضور رئیس و دبیرکل کمیته ملی المپیک، معاونان وزارتخانه و مدیرعامل صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان، رئیس شرکت توسعه و تجهیز، مدیران کل ستادی در محل وزارتخانه در حال برگزاری است ضمن تکریم تلاش‌های هاشمی در مدت یک سال حضور در رأس وزارت ورزش و جوانان، دنیامالی به عنوان وزیر ورزش معارفه شد.

در ابتدای این آئین، هاشمی گزارشی از اداره حوزه «ورزش و جوانان» کشور در مدت زمان حضورش ارائه و در ادامه دنیامالی برنامه‌های خود را برای مدیریت وزارت ورزش و جوانان تشریح کرد.

همچنین معاون اول رئیس جمهور به ارائه سخنرانی پرداخت.

پیش از این مراسم، معاون اول رئیس‌جمهور به همراه وزرای سابق و جدید با حضور و قرائت فاتحه در مزار شهدای گمنام این وزارتخانه با شهدای بزرگوار انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار