دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي با بيان اينكه بیانات و مطالبات مقام معظم رهبری در دورههای مختلف برای ما داراي اهمیت بوده و در برنامه هاي جنبش همواره مورد توجه بوده است، گفت: به نظر میرسد اين تشكل در این زمینه به وظیفه خود عمل کرده است.
مسعود براتي در گفتوگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با تشریح فعالیت های جنبش عدالتخواه دانشجويي در سال 89، با اشاره به اينكه تنظيم متن بيانيه دانشجويان براي قرائت در جلسه ديدار با مقام معظم رهبري از برنامه هاي ثابت اين تشكل است، اظهار داشت: در متن تنظيمي براي ديدار امسال نيز مباحث خوبي گنجانده شده بود كه از جمله آنها مي توان به بحث خصوصي سازي در آموزش و پرورش و وزارت بهداشت اشاره كرد.
وي افزود: اين موضع دانشجويان با تاييد رهبر معظم انقلاب همراه شد و ايشان عدم موافقت خود با خصوصي سازي در اين وزارتخانه را اعلام كردند.
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي به تاثير اين اقدام در تصويب برنامه پنجم توسعه كشور اشاره كرد و گفت: انتقاد ما و تاييد مقام معظم رهبري موجب توجه نمايندگان مجلس و عدم تصويب اين موضوع شد.
براتي در تبيين محور فعاليت هاي جنبش عدالتخواه دانشجويي در سال 89 گفت: اين تشكل با عنايت به توصيه مقام معظم رهبري مبني بر تميز مسائل اصلي از فرعي و ورود جنبش دانشجويي به مسائل كلان، سه محور را در برنامه هاي امسال گنجانده است.
وي اولين محور فعاليت جنبش را تعميق معرفت ديني و ارتباط با بدنه دانشجويي عنوان كرد و برگزاري دو نشست دو روزه آموزشي و يك نشست عمومي براي دستيابي به اين هدف را يادآور شد.
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي دومين محور كاري تشكل خود را آسيب شناسي حوزه فرهنگ بيان كرد.
براتي افزود: توجهات و تاكيدات رهبر معظم انقلاب، ما را بر آن داشت كه آسيب شناسي و نقد صدا و سيما و شوراي عالي انقلاب فرهنگي را در دستور كار قرار دهيم.
وي ادامه داد: در اين زمينه جلسات مختلفي برگزار شد كه حاصل آن يك بيانيه تحليلي در نقد عملكرد شوراي عالي انقلاب فرهنگي بود.
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي در توضيح سومين محور فعاليت هاي اين تشكل گفت: با توجه به اينكه 31 سال از تدوين قانون اساسي مي گذرد، اما هنوز اصل هشتم آن يعني امر به معروف و نهي از منكر سازوكار اجرايي پيدا نكرده است كه تصميم گرفتيم در اين زمينه كار كنيم.
براتي در تبيين فعاليت هاي انجام شده در احياي اصل هشتم قانون اساسي گفت: يكسري كارهاي تحقيقاتي انجام شده تا مشخص شود چه نهادهايي در اين زمينه كم كاري كرده اند و در دو ماه آينده به نتايج خوبي خواهيم رسيد.
وي بعد از ذكر محورهاي اصلي فعاليت جنبش به فعاليت هاي انجام شده در اعتراض به قانون دانشجوي پولي اشاره كرد و گفت: سازماندهي و هماهنگي تجمعات، نامه نگاري ها با مسئولان و بيانيه هاي صادر شده زمان و انرژي زیادی از ما گرفت.
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي در بيان نتيجه اين اقدامات گفت: اعتراضات صورت گرفته موجب شد شوراي نگهبان مصوبه مجلس را رد كند، اما در برگشت اين قانون، متاسفانه با غفلت جنبش دانشجويي مواجه شديم و هر چند تغييرات خوبي در آن ايجاد شد، اما روح ضد عدالت خود را حفظ كرد.
براتي در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاري دانشجو در مورد ميزان توجه به همت مضاعف و كار مضاعف در برنامه ها گفت: جنبش هميشه سعي مي كنند نگرش مبتني بر اصول داشته باشد و در اين مورد هم با توجه به اينكه مقام معظم رهبري يكي از مصاديق همت مضاعف و كار مضاعف را در برخورد با مفاسد اقتصادي دانستند، جنبش به انجام كارهاي تحقيقاتي درباره مفاسد اقتصادي پرداخت كه در ارديبهشت ماه سال آينده و در سالگرد صدور فرمان هشت ماده اي رهبر معظم انقلاب به سران قوا، آنها را منتشر خواهيم كرد.
وي درباره ميزان جهت دهي فرمايشات رهبر معظم انقلاب در برنامه ريزيها گفت: بيانات مقام معظم رهبري در دورههاي مختلف براي ما اهميت داشته است و با توجه به اينكه ايشان در ديدار امسال با دانشجويان بر تمیز مسائل اصلي از فرعي و ورود دانشجويان به مسائل كلان كشور تاكيد داشتند، به نظرمان مي رسد وظيفه مان را انجام دادهايم.
دبير جنبش عدالتخواه دانشجويي افزود: تعميق معرفت ديني و ارتباط با بدنه دانشجويي از ديگر توصيههاي رهبر معظم انقلاب است كه سعي كردهايم براي دستيابي به آن برنامه ريزي كنيم.
براتي همچنين خاطرنشان كرد: جنبش عدالتخواه هميشه سعي كرده است در درگيريهاي بدون فايده و پوچ سياسي وارد نشود و به جاي تاثيرپذيري از فضاي رسانهاي، بر جهت گيري رسانهها تاثير بگذارد.
وي در مورد فعاليتهاي سال آينده جنبش عدالتخواه دانشجويي گفت: پيگيري و به ثمر رساندن فعاليتها در سه محور مفاسد اقتصادي، اصل هشتم قانون اساسي، تعميق معرفت ديني و ارتباط با بدنه دانشجويي از رئوس فعاليتهاي سال آينده اين تشكل دانشجويي است./انتهاي پيام/