آخرین اخبار:

فتح الله زاده: کمپ ناصر حجازی که با دوندگی گرفتم ۳۰۰۰ میلیارد تومان ارزش دارد/ مجبور شدم برای وصول طلب ۳۰-۳۵ میلیاردی وکیل بگیرم

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال در گفتگو با دانشجو:سال‌ها دوندگی کردم تا توانستم زمین کمپ ناصر حجازی را مجانی بگیرم. زمین آن حدود ۴ هکتار است و ۳ هزار میلیارد قیمت دارد. ساخت آن هم مجانی است. ما مصوبه هیئت مدیره را داریم که اگر انجام بشود ۱۰ درصد قیمت زمین که ۳۰۰۰ میلیارد تومان است مال من است. الان بین ۳۰ تا ۳۵ میلیارد طلب دارم و وکیل گرفتم و ظرف ۵-۶ ماه آینده این پول باید پرداخت شود. من مجبور شدم دنبال طلب خودم بروم؛ باید چه کار می‌کردم؟ هم پول بدهم و هم تهمت بزنند و آبروی من را ببرند؛ من مجبور شدم دنبال طلب خودم بروم.
کد خبر:۱۱۷۱۰۱۹
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار