کد خبر:۱۱۷۱۲۴۳

امباپه نیمکت نشین می‌شود!

دیدیه دشان، سرمربی تیم ملی فرانسه پس از باخت سنگین خانگی مقابل ایتالیا سعی دارد کیلیان امباپه را در بازی با بلژیک نیمکت نشین کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، امشب در چارچوب دور دوم لیگ ملت‌های اروپا، تیم ملی فرانسه در حالی میزبان بلژیک است که جمعه شب در پارک دو پرنس مقابل ایتالیا با ۳ گل تحقیر شد تا انتقادات فراوانی از بازیکنان و مخصوصا سرمربی تیم، دیدیه دشان شکل گیرد.
در پی انتقادات شدید از فرانسه، دشان سعی کرد که هواداران را آرام کند و به نظر می‌رسد چند تغییر در ترکیب اصلی برای این موضوع درسر داشته باشد.
طبق گزارش رسانه‌های فرانسه، کیلیان امباپه که این روز‌ها اصلا زهردار نیست و نه در تیم ملی و نه در رئال عملکرد قابل قبولی نتوانسته به ثبت رساند، به احتمال زیاد نیمکت نشین می‌شود تا مارکوس تورام، مهاجم آماده اینتر میلان جانشین او شود.
از طرف دیگر گفته می‌شود با توجه مصدومیت زایر امری، مانو کانو نیز در ترکیب اصلی قرار گیرد.
ترکیب احتمالی فرانسه مقابل بلژیک
مایک مانیان – لوکاس دینیه – ویلیام سالیبا – دایو اوپامکانو – ژولس کنده – مانو کونه – یوسف فوفانا – رانادلو کولو موانی – مایکل اولیسه – عثمان دمبله – مارکوس تورام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار