خدايا توفيق از بين بردن بيكاري و خدمت بيشتر به مردم را نصيب دولت كن
سبحاني نيا: اميدواريم دولت بار ديگر در تحقق خواسته ها و مطالبات عمومي مردم موفق شود
حجت الاسلام حسين سبحاني نيا در گفتوگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به اينكه دولت در مباحث عمراني در سال 89 اقدامات عمراني بسيار خوبي انجام داده است، اظهار داشت: در بخش هاي داخلي پروژه ها و طرح هاي بزرگي در زمينه اشتغال زايي اجرا شده و شاهد رونق اقتصادي در كشور بوده ايم.
وي تصريح كرد: سوخت گذاري بر قلب راكتور نيروگاه بوشهر با وجود فشارها و مشكلات از مهمترين اقدامات داخلي دولت به شمار مي آيد
عضو هيئت رئيسه مجلس گفت: پيشرفت در فناوري هاي نو و مباحث ليزري از اقدامات ديگر دولت در سال جاري بوده است.
سبحاني نيا سفر احمدي نژاد به لبنان و بازتاب هاي گسترده آن را از اقدامات مهم دولت عنوان و تصريح كرد: اين سفر با توجه به استقبال كم نظير مردم لبنان از رئيس جمهور كشورمان، بازتاب هاي گسترده اي به همراه داشت كه به نفع نظام جمهوري اسلامي ايران تمام شد.
عضو مجمع نمايندگان روحانيون مجلس اضافه كرد: پايداري رئيس جمهور بر مواضع ثابت جمهوري اسلامي ايران براي ادامه روند دستيابي به انرژي هسته اي در مجمع عمومي سازمان ملل از ديگر اقدامات حائز اهميت دولت در عرصه بين المللي به حساب مي آيد.
وي ادامه داد: تاكيد بر مواضع اصولي جمهوري اسلامي ايران و شفاف سازي در زمينه انرژي هسته اي در عرصه بين المللي بسيار قابل توجه است.
سبحاني نيا بهترين دعا در مورد دولت را تحقق خواسته ها و مطالبات عمومي مردم دانست و گفت: اميدواريم دولت به تعهداتي كه در سفرهاي استاني خود داده جامه عمل بپوشاند.
ابراهيمي: توفيق خدمت دولت به مردم مهمترين دعا در حق دولتمردان است
حجت الاسلام حسين ابراهيمي در ادامه اين گفت و گو مهمترين و بزرگترين كار دولت در داخل را هدفمندي يارانه ها عنوان كرد و گفت: با مديريت مطلوب و جرات و شهامتي كه دولت به خرج داد، اجراي قانون هدفمندي يارانه ها تحقق يافت.
وي بزرگترين اقدام بين المللي دولت را حضور دكتر احمدي نژاد در سازمان ملل دانست و تصريح كرد: رئيس جمهور با حضور شجاعانه خود، ساختار سازمان ملل، شوراي امنيت و حق وتو را زير سوال برد.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس اظهار داشت: اين اقدام رئيس جمهور موجب خرسندي ملت هاي مختلف - چه مسلمان چه غير مسلمان - و بويژه كشورهاي غير متعهد شد.
ابراهيمي با اشاره به فرمايش رسول اكرم مبني بر اينكه ارزشمندترين كارها دو چيز است؛ ايمان به خدا و خدمت به بندگان گفت: اميدواريم خدا توفيق خدمت به عموم مردم، بويژه قشر محروم را به مسئولان نظام عنايت كند.
رهبر: اميدواريم دولت همچنان در خدمت رساني به ملت توفيق يابد
حجت الاسلام محمدتقي رهبر نيز مهمترين اقدام دولت را ايستادگي در برابر زياده خواهي بيگانگان در زمينه دانش هسته اي عنوان و اظهار داشت: ايستادگي دولت و به تبع آن مردم منجر به پيشبرد فناوري هسته اي شده است.
وي با اشاره به اينكه دولت در برابر صهيونيست ها و استكبار جهاني موضع گيري هاي خوبي داشته است، خاطرنشان كرد: دولت به خوبي از اهداف و آرمان هاي نظام در عرصه بين المللي دفاع كرد.
رئيس فراكسيون روحانيون مجلس اظهار داشت: مهمترين دعاي ما توفيق خدمت رساني دولت به مردم است و اميدواريم دولت در اين راستا بيش از گذشته موفق شود.
عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس تصريح كرد: همچنين از خدا مي خواهم كه نگاه اصولي و منطقي دولت در عرصه فرهنگ بيش از گذشته شود.
وي افزود: اميدواريم در سال جاري نگاه دولت در بخش فرهنگي واقع بينانه تر شده و رئيس جمهور به دور از تاثيرگذاري اطرافيان با همفكري علما و فقها عرصه فرهنگي را پيش ببرد.
قرباني: اميدواريم غول بيكاري همانند مشكل مسكن توسط دولت نابود شود
همچنين حجت الاسلام قرباني با اشاره به اينكه دولت در عرصه بين المللي موفقيت هاي زيادي داشته است، اظهار داشت: دولت در عرصه بين المللي مواضع منطقي و همراه با شهامت و جسارت را اتخاذ، و مسائل را بر اساس عزت، حكمت و مصلحت دنبال كرد.
وي ادامه داد: رئيس جمهور با پايبندي به ارزش ها و اصول انقلاب، تا كنون توانسته با شهامت و جرات ابرقدرت ها، بويژه آمريكا را در عرصه بين المللي به چالش بكشاند.
قائم مقام معاونت تنقيح قوانين مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه عملكرد عمراني، ايجاد اشتغال، پيگيري مباحث مربوط به مسكن و اجراي قانون هدفمندي يارانه از مهمترين اقدامات داخلي دولت به شمار مي آيد، تصريح كرد: البته توقع ما از دولت اين است كه مصوبات و وعده هاي دولت بيش از آنچه كه تحقق مي يابد، نباشد.
عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس بيان داشت: دعاي من در حق دولت اين است كه خداوند به دولت توفيق دهد تا همان طور كه در مباحث مربوط به مسكن گام هاي خوبي برداشته، در زمينه اشتغال نيز گام هاي بلندي بردارد تا هر چه سريعتر غول بيكاري نابود شود./انتهاي پيام/