کد خبر:۱۱۷۳۵۴۷

گلایه آلیسون بکر از فرمت جدید لیگ قهرمانان اروپا

دروازه‌بان برزیلی تیم فوتبال لیورپول هم از پرفشار شدن برنامه بازی‌ها با معرفی فرمت جدید لیگ قهرمانان اروپا گلایه کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پس از اینکه کوین دی‌بروینه و برناردو سیلوا دو هافبک سرشناس منچسترسیتی به انتقاد از برنامه پرفشار بازی‌های باشگاهی به خاطر تغییر فرمت برگزاری مسابقات لیگ قهرمانان اروپا و جام جهانی باشگاه‌ها پرداختند، حالا آلیسون بکر دروازه‌بان برزیلی لیورپول هم در این خصوص به انتقاد پرداخت.

آلیسون بکر ۳۱ ساله در آستانه دیدار خارج از خانه امشب (سه‌شنبه) لیورپول مقابل میلان در دور اول لیگ قهرمانان اروپا، درباره فرمت جدید برگزاری این رقابت‌ها گفت: فرمت جدید برای هواداران شگفت‌انگیز است، اما گاهی اوقات کسی از بازیکنان نمی‌پرسد که در مورد اضافه کردن بازی‌های بیشتر چه فکری می‌کنند. شاید نظر ما اصلا مهم نباشد!

در فرمت جدید لیگ قهرمانان اروپا تیم‌ها برای رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا باید ۱۵ بازی انجام دهند که این تعداد بازی برای تیمی که به طور مستقیم راهی مرحله یک‌هشتم نهایی نمی‌شود ۱۷ بازی می‌شود، این در حالی است که تا همین فصل گذشته یک تیم برای رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا باید ۱۳ بازی انجام می‌داد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار