آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۷۵۲۸۷

تراشتگن همه بازی‌های فصل را از دست می‌دهد

مصدومیت زانو باعث می‌شود مارک آندره تراشتگن هشت ماه از میادین دور باشد.
تراشتگن همه بازی‌های فصل را از دست می‌دهد

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در مهم‌ترین بازی یکشنبه‌شب لالیگا، بارسلونا در لاسرامیکا مهمان ویارئال بود و در نهایت با نتیجه پنج بر یک برابر میزبانش به برتری رسید. لواندوفسکی و رافینیا دو بار و توره یک بار برای شاگردان فلیک گلزنی کردند و پرز تک گل زیردریایی‌های زرد را به ثمر رساند. تلخ‌ترین نکته این بازی مصدومیت شدید مارک آندره تراشتگن، سنگربان آلمانی بارسا، بود.

شبکه رادیویی RAC1 اعلام کرد تراشتگن که به بیمارستانی در نزدیکی ورزشگاه لاسرامیکای ویارئال منتقل شده، ممکن است تا هشت ماه از میادین دور باشد که باعث می‌شود او همه فصل را از دست بدهد.

هانسی فلیک پس از بازی به تلویزیون اسپانیا گفت: این مصدومیت اصلا خوب به نظر نمی‌رسد. باید منتظر بمانیم تا تشخیص کامل داده شود اما این خبر درست است که مصدومیت تراشتگن واقعا جدی است.

بارسلونا با این پیروزی، از شش بازی ۱۸ امتیاز کسب کرد و مقتدرانه به صدرنشینی در لالیگا ادامه داد. آبی‌اناری‌ها چهارشنبه‌شب در هفته هفتم لالیگا در خانه پذیرای ختافه‌اند و شنبه باید با اوساسونا بازی کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار