کد خبر:۱۱۷۵۴۴۷

کری باشگاه پرسپولیس برای استقلال با ۲۴۰۰ روز شکست ناپذیری

پرسپولیس در حالی به دربی شماره ۱۰۴ وارد خواهد شد که دو هزار و ۴۰۰ روز بدون شکست در دربی‌ها را پشتوانه خود دارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سرخ‌پوشان در ۱۶ دربی گذشته خود در جریان وقت‌های بازی متحمل شکست نشده‌اند و بازی‌ها با معیار نتیجه جریان مسابقه، با تساوی یا پیروزی برای پرسپولیس به پایان رسیده است.

آخرین بازی که استقلال در جریان بازی، دربی را به سود خود پایان داد به بیش از ۶ سال و نیم قبل و دهم اسفند سال ۱۳۹۶ بازمی‌گردد. روزی که باید یک پنالتی برای پرسپولیس اعلام می‌شد.

پرسپولیس از آن روز تا مسابقه روز چهارشنبه، دو هزار و ۴۰۰ روز است که در جریان وقت‌های بازی، متحمل شکست نشده است.

 تیم‌های فوتبال استقلال تهران و پرسپولیس در هفته ششم لیگ برتر روز چهارشنبه ۴ مهر در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک رو در روی هم قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار