اردوهاي مختلط دانشگاه تهران كه هر از گاهي يكي از آنها لو مي‌رود
کد خبر:۱۱۷۶۰۴
ژوهانسبورگ، كيش و ...، مقصدهاي ديگر كجاست؟

اردوهاي مختلط دانشگاه تهران كه هر از گاهي يكي از آنها لو مي‌رود

حدود يك و نيم ماه پيش بود كه اخبار مربوط به اردوي مختلط اعضاي شوراي صنفي دانشجويان كوي دانشگاه تهران منتشر شد كه براي سفر هوايي‌شان، جزيره زيباي كيش را انتخاب كرده بودند.
گروه صنفي «خبرگزاري دانشجو»، حدود يك و نيم ماه پيش بود كه اردويي مختلط از جنس شوراي صنفي دانشجويان كوي دانشگاه تهران به مقصد جزيره آزاد برگزار  شد كه اين بار نيز اردويي از همان جنس مختلط و به مقصد ژوهانسبورگ در راه است و دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد دانشكده محيط زيست در رشته مديريت سوانح طبيعي عازم جنوبي‌ترين نقطه‌هاي كره زمين هستند.
 
سفر هوايي نمي‌دانم چندين هزار كيلومتر و با چندين مرحله استراحت دانشجويان، مقصدي دور و دراز را در پيش گرفته كه كارمند حراست دانشگاه هم كه همراه اين دانشجويان است، خسته خواهد شد؛ هواپيما از زمين بلند مي‌شود و كابين‌دار است كه مي‌گويد «سفر خوشي را براي شما آرزومنديم».
 
در اين سفر مختلط و دور و دراز، چهار دانشجوي دختر، 12 دانشجوي پسر، يك مأمور حراست و 3 استاد دانشگاه تهران در كنار هم سفري به سرزمين آپارتايد و پايتخت آفريقاي جنوبي خواهند داشت.
 
گويا كشور آفريقاي‌جنوبي مي‌خواهد تمامي هزينه اين سفر را تقبل كند و اميدوارم اين سفر عاملي براي جذب دانشجويان ايراني نباشد كه چند روز پيش وزير اطلاعات از برنامه‌هاي مفصل خارجي‌ها در تور كردن دانشجويان و نخبگان ما مي‌گفت.
 
خلاصه دانشجويان دانشگاه تهران سفري علمي، تفريحي، گردشي و سياحتي در پيش دارند و قصد اقامت 12 روزه و نوروزي در سرزمين‌هاي آن سوي آب‌ها دارند؛ بليط‌ها رزرو و چمدان‌ها بسته شده و چندين قدم تا پرواز فاصله نيست.
 
اما يكي از كارمندان دانشكده كه آقاي (س) لقب گرفته‌اند همواره خود را به آب و آتش مي‌زنند تا سفري دور و دراز را تدارك ببينند و خودش را نيز به هر وسيله‌اي داخل گروه‌هاي سفر كرده، بگنجاند و تا به حال هم يك سفر هم بدون حضور او برگزار نشده است.
 
آقاي (ن) هم كه  دبير گروه اين رشته تحصيلي در دانشكده محيط زيست دانشگاه تهران است سابقه فعاليت سياسي داشته و در دوران انتخابات رياست‌جمهوري دهم از اعضاي فعال ستاد موسوي بوده است.
 
بعد از اين طول و تفسيرها، رئيس دانشگاه تهران حق دارد كه گوشي‌اش را جواب ندهد و يا در دسترس نباشد؛ اين بنده خدا تا كي بايد جواب اين همه بي‌مهري‌هاي كارمندانش را بدهد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار