کد خبر:۱۱۷۶۸۱
مهمانپرست:
خبر سفر پادشاه اردن به ايران غير موثق است
سخنگوي وزارت امور خارجه گفت: باوجود غيرموثق بودن خبر سفر پادشاه اردن به ايران، برخي رسانه ها ناخواسته موجب دامن زدن به موجي عليه سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران شدند.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» رامين مهمانپرست امروز سه شنبه در نشست هفتگي خود با خبرنگاران رسانه هاي داخلي و خارجي گفت: ما بارها به خبرنگاران توصيه كرده ايم در انتشار اخبار دقت كافي را به خرج دهند و از انتشار اخبار تاييد نشده كه برخي از دوستان ما را هم به اشتباه انداخته است، خودداري كنند.
وي افزود: متاسفانه عليرغم غيرموثق بودن اين خبر، برخي رسانه ها ناخواسته موجب دامن زدن به موجي عليه سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران شدند.
سخنگوي وزارت امور خارجه در واكنش به دخالت نيروهاي خارجي در بحرين گفت: حضور نيروهاي خارجي در بحرين و دخالت در مسائل داخلي اين كشور قابل قبول نيست و تنها مسئله را پيچيده تر و سخت تر خواهد كرد.
مهمانپرست در ادامه اين نشست خبري با بيان اينكه موضع ايران در رابطه با بحرين مشخص ، اظهار داشت: مردم بحرين مطالبات مشروعي دارند كه بصورت مسالمت آميز بيان مي شود.
سخنگوي وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران با تاكيد به اينكه 'بايد از هرگونه خشونت در برخورد با مطالبات مردم بحرين كه مسالمت آميزبيان مي گردد، جلوگيري شود، گفت كه انتظار است به مطالبات مردم بحرين رسيدگي شود و از راه هاي درست اين مطالبات تحقق پيدا كند.
دستيار ويژه وزير امور خارجه با بيان اينكه مسئله ديگري كه شاهد آن هستيم تحرك مقامات نظامي امريكايي در منطقه است، عنوان كرد: در هر منطقه اي كه مقامات نظامي آمريكا حضور پيدا مي كنند شاهد سركوب مردم هستيم.
وي به مقامات امريكايي توصيه كرد تا به جاي اعزام مقامات نظامي به كشورها، به دموكراسي و احترام به حقوق ملت ها توجه داشته باشند و از ايجاد تحريك ، اختلاف و خشونت پرهيز كنند.
سخنگوي وزارت امور خارجه ايران اظهار داشت: نوع برخورد مقامات آمريكايي با تحولات منطقه نيازمند يك كار تحقيقاتي و رفتارشناسي است.
وي در اين زمينه حمايت از برخي مسئولان كشورهايي كه مورد تاييد مردم نيستند تا آخرين لحظات و اعزام نيروها و مقامات نظامي و سركوب را از رفتارهاي آمريكايي ها برشمرد و اضافه كرد: نهايتا وقتي كه اكثريت مردم مي توانند نظر خود را دنبال كنند و به خواسته هايشان برسند، آمريكايي ها پشت سرهمان مقاماتي كه قبلا از آنها حمايت مي كردند را خالي مي كنند.
مهمانپرست بيان داشت: اين رفتار شناسي نيازمند يك كار مطالعاتي و تحقيقاتي در مراكز مربوطه و دانشگاه هاي علوم سياسي است، بايد رفتار مقامات امريكايي بررسي و تحليل شود و به اطلاع ديگران برسد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰