کد خبر:۱۱۷۷۵۰
هشدار رييس انجمن فيزيوتراپي ايران:

آسيب جدي به مفاصل ستون فقرات در سفرهاي طولاني

رئيس انجمن فيزيوتراپي ايران هشدار داد: قرار گرفتن روي صندلي اتومبيل در سفرهاي طولاني مدت باعث وارد شدن آسيب‌هاي جدي و شديد به ديسك‌هاي بين مهره‌اي و مفاصل ستون فقرات مي‌شود.  
به گزارش گروه علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر اسماعيل ابراهيمي اظهار داشت: يكي از مواردي كه باعث تخريب مفاصل و آسيب به آنها و در نهايت آرتروز زودرس مفاصل مي‌شود، قرار گرفتن در يك وضعيت ثابت در سفرهاي طولاني مدت است.
 
عضو شوراي عالي نظام پزشكي كشور افزود: آرتروز مفصلي بيشتر در مفاصلي كه وزن بدن را تحمل مي‌كنند مانند مفاصل زانو، مچ، ران و ستون فقرات ايجاد و باعث بروز درد مي‌شود و علت آن نزديك شدن سطوح مفصلي به يكديگر، كاهش فضاي مفصلي، سايش استخوانها روي هم و همچنين تخريب نسبي يا كامل غضروف است.
 
ابراهيمي يكي از مهمترين علل ايجاد آرتروز را تكرار حركات متوالي در پريود زماني طولاني دانست و تصريح كرد: تكرار حركات حتي در موارد بسيار معمولي و طبيعي مانند راه رفتن، بالا و پايين رفتن از پله‌ها، نشستن‌هاي طولاني مدت پشت ميز كار، نويسندگي و حتي نقاشي كه در آنها يك حركت به صورت تكرار شونده انجام مي‌شود، باعث وارد شدن ضربه و تروماهاي متعدد گشته و جمع جبري اين نيروهاي وارد شده مفصل را دچار تخريب و صدمه شديد كرده و بافت آنرا از بين مي‌برد و در نهايت فرد را به آرتروز زودرس مبتلا مي‌كند.
 
وي كاهش وزن، عدم قرار گرفتن در يك وضعيت ثابت در زمان طولاني و حفظ گودي كمر در هنگام نشستن و حفظ زاويه 30 درجه در ستون فقرات روي صندلي را از جمله مهمترين راهكارهاي پيشگيرانه در ابتلا به آرتروز زودرس برشمرد و تاكيد كرد: يكي از بهترين‌ درمان‌ها در موارد ابتلا به آتروز، تقويت عضلات مجاور مفاصل آسيب ديده است كه اين امر با مجموعه فرآيندهايي كه توسط فيزيوتراپيست‌ها انجام مي‌گيرد محقق مي‌شود.
 
رئيس انجمن فيزيوتراپي ايران در پايان خاطرنشان كرد: جديدترين دستاوردها در زمينه پيشگيري و درمان بيماريها و ضايعات اسكلتي و عضلاني و همچنين آرتروز مفصلي در جريان بيست و دومين كنگره فيزيوتراپي ايران از 13 تا 15 ارديبهشت ماه سال آينده مورد بحث و بررسي استادان و انديشمندان قرار خواهد گرفت./انتهاي پيام/ 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار