کد خبر:۱۱۷۷۷۱
برخلاف باور عمومی
بداخلاقی عامل زندگی طولانی است
گروهی از دانشمندان انگلیسی دریافتند که برخلاف باور عمومی بداخلاقی و ترشرویی یکی از فاکتورهای زندگی طولانی است.
به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از دیلی اکسپرس، این دانشمندان با بررسی مطالعات پیشین درباره فاکتورهای زندگی طولانی دریافتند که برخلاف باور عمومی بداخلاقی و ترشرویی یکی از فاکتورهای زندگی طولانی است.
بر این اساس، افراد شادتر و آرامتر در زندگی خود ریسک ها و خطرات بسیاری از جمله زندگی اجتماعی سالم و شاد، ازدواج و به دنیا آوردن فرزند و نگهداری حیوان خانگی انجام می دهند که این کارها زندگی انسان را به خطر می اندازد.
این در حالی است که افراد بداخلاق و افرادی که خیلی شاد نیستند و کمتر تمایل به داشتن ارتباطات اجتماعی دارند، این خطرات را انجام نمی دهند و به طور متوسط بیشتر از افراد شاد و اجتماعی عمر می کنند./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰