هزینه جشن جهاني نوروز به مردم بحرین تخصیص داده شود
کد خبر:۱۱۷۸۶۷
احمدي بيغش:

هزینه جشن جهاني نوروز به مردم بحرین تخصیص داده شود

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس طي تذكري ضمن انتقاد به برگزاري جشن جهاني نوروز، خواستار اختصاص هزینه آن به جنبش مقاومت در كشور بحرین شد.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، محمود احمدی بیغش در جلسه علنی امروز در اخطاری مطابق با اصل 84 قانون اساسی با بیان اینکه در آستانه جشن و سرور عید نوروز قرار داریم، گفت: متأسفانه شاهد جریانی هستیم که در قالب کار دوستی جشن نوروزی را شکل داده اند که از ایرانی های خارج نشین و برخی از حکام و دولتمردان خارجی دعوت شده است در این جشن حضور داشته باشند.
 
نماینده شازند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به قتل عام مسلمانان در بحرین اظهار داشت: آیا صحیح است ما این جشن را برگزار کنیم؛ پیشنهاد می کنم در یک اعلامیه این جشن رابه طور رسمی منحل شده اعلام کنید و مخارج آن را به گروه های مقاومت در این کشورها اختصاص دهیم تا بتوانند بر علیه حاکمان دیکتاتور خود مبارزه کنند.
 
احمدی بیغش در تذکری دیگر به هجمه هایی که علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وجود دارد، هشدار داد و گفت: این افراد امتحان خود را در دفاع از انقلاب اسلامی پس داده اند و درخواست می کنم مانع ادامه این کار شوید./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار