طلاب خارجي: ثمره خون شهدا سرنگوني حكومت آل خليفه خواهد بود
کد خبر:۱۱۷۹۴۴
تجمع دانشجويان مقابل سفارت بحرين- 4:

طلاب خارجي: ثمره خون شهدا سرنگوني حكومت آل خليفه خواهد بود

طلاب خارجي حاضر در تجمع در برابر سفارت بحرين با اشاره به انقلابهاي در حال وقوع در منطقه، سرنگوني حكومت آل خليفه را تنها خواسته مردم بحرين دانستند.
ابوعلي از طلاب بحريني حوزه علميه قم در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به انقلاب در حال وقوع در بحرين گفت: انشاالله ثمره خون شهدا سرنگوني حكومت آل خليفه خواهد بود.

وي با اشاره به دخالت هاي حكومت هاي عربي در مسائل بحرين افزود: حكومت هايي مثل عربستان و امارات چهره منافقانه خود را نشان دادند.

سيدمحمدحسين موسوي از ديگر طلاب بحريني حاضر نيز گفت: با توجه به اينكه حكومت بحرين مرتكب جنايت شده است، ملت ديگر حاضر به سازش با اين حكومت نيست.

وي با اشاره به اينكه در شروع تجمعات مردم خواستار تغيير بودند، افزود: با توجه به درگيري هاي صورت گرفته و كشتار مردم، ديگر جايي براي ادامه حكومت آل خليفه وجود ندارد.

اين طلبه بحريني با اشاره به رفتار مداخله گرايانه حكومت هاي عربي افزود: مسلم است كه دولت هاي عربي، دولت كنوني بحرين را از خودشان بدانند و طبيعي است تا جايي كه بتوانند حكومت آل خليفه را ياري مي كنند، در اين شرايط وظيفه مردم اين كشورها اين است كه مقابل حكومت هايشان بايستند.

موسوي با اشاره به اينكه طلاب بحريني حاضر در ايران هر چه در توانشان باشد براي حمايت از انقلاب بحرين به كار خواهند گرفت و در اين زمينه كوتاهي نخواهند كرد، افزود: در حال حاضر بسياري از طلبه هاي بحريني كه امكان بازگشت به كشور را داشتند، براي دفاع از انقلاب مردم بحرين به كشور خود بازگشته اند.
 
وي با تقدير از حمايت هاي جمهوري اسلامي گفت: ما به مصلحت انديشي مسئولان نظام جمهوري اسلامي ايمان داريم و مطمئن هستيم هر چه صلاح باشد به آن عمل مي كنند.
 
اين طلبه بحريني در پايان خاطرنشان كرد: هم اكنون شبكه العالم تنها مرجع مردم منطقه براي اطلاع از وقايع كشورها است و به همين دليل از جمهوري اسلامي ايران براي در اختيار قرار دادن اين شبكه، ممنون هستيم./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار