کد خبر:۱۱۷۹۷۷۳
هفته هفتم لیگ برتر؛
امیری: بازیکنان جدید ما شرایط بازی در پرسپولیس را درک نکردهاند
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس، گفت: بازیکنان جدید ما هنوز شرایط بازی در تیم بزرگی چون پرسپولیس را درک نکردهاند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، وحید امیری پس از برتری یک بر صفر تیمش مقابل چادرملو اردکان در هفته هفتم لیگ برتر، اظهار داشت: خوشبختانه توانستیم امتیازات کامل را کسب کنیم و به بالای جدول برگردیم. متاسفانه اصلا چمن اوضاع خوبی نداشت و امیدوارم هر چه سریعتر شرایط چمن تغییر کند.
وی افزود: ورزشگاه تختی شرایط میزبانی دارد، ولی چمن چمنش اصلا خوب نیست. امیدوارم مسئولان فوتبال به فکر این باشند که مردم یک فوتبال زیبا شاهد باشند. امیدوارم شرایط فراهم شود تا بتوانیم در ورزشگاه آزادی بازی کنیم.
امیری در خصوص بازیکنان جدید تیمش، بیان کرد: آنها خیلی تلاش میکنند، اما هنوز شرایط بازی در پرسپولیس را درک نکردهاند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.