کد خبر:۱۱۷۹۹۰
استادیار دانشگاه شیراز:
توجه نكردن به پژوهشهاي علوم پايه به رشد علمي كشور آسيب ميزند
استاديار دانشگاه شيراز وضعيت پژوهش كشور را روبه رشد عنوان كرد و گفت: وضعیت پژوهش کشور روند روبه رشدی را به خود اختصاص داده که کم رنگ شدن توجه به پژوهشهای علوم پایه این روند را دچار آسیب می کند.
دکتر بهرام همتی نژاد در گفت و گو با خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، با بیان اینکه پژوهشهای علوم پایه تایید کننده پژوهشهای کاربردی بشمار مي رود، اظهار داشت: پژوهشهای علوم پایه نباید به دست فراموشی سپرده شود.
وی پژوهش های کاربردی را بسیار مفید عنوان کرد و افزود: پژوهش های کاربردی زمانی موفق می شوند که پژوهش در حوزه علوم پایه به جایگاه مناسبی برسد.
استادیار دانشگاه شیراز بیان داشت: اگر ایران می خواهد در سال های آینده حرفی برای گفتن در عرصه بین المللی داشته باشد باید بیش از گذشته به پژوهش های علوم پایه توجه کند زیرا این پژوهش ها تایید کننده پژوهش های بنیادی است.
وی با بیان اینکه با توسعه علم، پژوهش در بين مردم نهادینه شده است گفت: مسئولین باید بیش از گذشته به امر پژوهش توجه کنند تا پژوهشهای کاربردی در کشور ارتقا یابند.
همتی نژاد تصریح کرد: پژوهش در حوزه علوم پایه طی 30 سال گذشته رشد داشته است که نباید این امر به دلیل توجه به پژوهش های کاربردی مورد بی مهری قرار گیرد./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰