اقدامات الكترونيكي، سايبري و تقويت مرزها از جمله برنامه‌هاي ناجا در سال 90 است
کد خبر:۱۱۸۲۶۸
فرمانده نيروي انتظامي:

اقدامات الكترونيكي، سايبري و تقويت مرزها از جمله برنامه‌هاي ناجا در سال 90 است

فرمانده نيروي انتظامي با اشاره به اينكه جرم‌ها در جامعه امروزي در حال تحول است، گفت: اقدامات الكترونيكي، سايبري و تقويت مرزها از جمله برنامه‌هاي ناجا در سال 90 است.
به گزارش گروه اجتماعي «خبرگزاری دانشجو»، سردار سرتيپ اسماعيل احمدي‌مقدم روز گذشته در جمع خبرنگاران در شيراز با بيان اين خبر اظهار داشت: اكنون ديگر در حوزه مجازي نمي‌توان امنيت را به صورت سنتي اجرا كرد كه بايد در همين راستا خود را همراه با فناوري‌هاي جديد و ‌دنياي مجازي به روز كرده و اطلاعات امنيتي‌مان را تقويت كنيم.

وي تصريح كرد: با توجه به اينكه پليس فتا، پليسي تازه تاسيس است؛ اما تاكنون عملكرد خوبي در مبارزه با هكرها و دنياي مجازي را داشته‌اند.

فرمانده ناجا در بخش ديگري از سخنان خود، عنوان كرد: در سال‌هاي گدشته و در ابتداي سال جاري اوج مسافرت‌ها و ترافيك و راهبندان‌هاي بسيار در جاده‌ها را داشته‌ايم كه امسال با مشاركت مردم ‌و ديگر ارگان‌ها شاهد اوج تدريجي ترافيك در هفته نخست سال جديد بوديم كه از ابتداي اين هفته اوج مسافرت‌ها را شاهد هستيم.

احمدي‌مقدم بيان داشت: بعد از هدفمند كردن يارانه‌ها شاهد كاهش 10 درصدي مسافرت با خودروي شخصي و افزايش 17 درصدي مسافرت با حمل و نقل عمومي بوده‌ايم.

وي با ابراز اميدواري از اينكه تا پايان فروروين ماه سال جاري نيز بتوانيم آمار كاهش كشته‌ها و تصادفات را حفظ كنيم، گفت: مردم بايد در مسير بازگشت نيز به صورت تدريجي از شهرها و جاده‌ها خارج شوند تا شاهد كاهش ترافيك در جاده‌ها باشيم.

فرمانده نيروي انتظامي خاطرنشان كرد: در ايام نوروز تمام كادر نيروي انتظامي حتي نيروهاي ستادي و آموزشي در حين انجام وظيفه بودند كه در كل 500 هزار نفر در ايام نوروز مشغول خدمت هستند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار