کد خبر:۱۱۸۲۹۶۷
انتخابی جام جهانی 2026؛

سرمربی قطر: برای برد به مصاف ایران خواهیم رفت

مارکز لوپز سرمربی تیم ملی فوتبال قطر گفت: راه و روش ما در دیدار با ایران مثل دیدار با قرقیزستان است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در یکی از حساس‌ترین بازی‌های هفته چهارم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ دو تیم ایران و قطر سه‌شنبه‌شب در دوبی به مصاف هم خواهند رفت.

مارکس لوپس، سرمربی تیم ملی فوتبال قطر، در نشست خبری قبل از بازی گفت: به خوبی به قدرت تیم ملی ایران آگاهیم و می‌دانیم که چه چیزی در انتظار ماست. برای از کار انداختن قدرت و نقطه قوت ایران برنامه خاصی داریم و می‌خواهیم بازی خوبی و رضایتبخشی را به نمایش بگذاریم.

او ادامه داد: بازی سختی در انتظار ماست و نهایت تلاشمان را به کار می‌گیریم تا عملکرد خوبی داشته باشیم. پیروزی برابر قزاقستان باعث شد تا شرایط خوبی در تیم به وجود بیاید و بازیکنان از نظر روحی در شرایط خوبی قرار دارند. می‌خواهیم از فضای خوب استفاده کنیم و این روند را ادامه بدهیم. به دنبال کسب پیروزی در دیدار برابر ایران هستیم تا روندمان را بهبود ببخشیم.

لوپس درباره انتقاد از سبک بازی قطر گفت: ما مجموعه خوبی از بازیکنان را در اختیار داریم. من مربی‌ای هستم که با انتقاد مشکلی ندارم به شرط اینکه انتقاد به تیمم کمک کند.

این بازی در حالی برگزار می‌شود که تیم ملی فوتبال ایران از سه بازی قبلی خود هفت امتیاز کسب کرده و قطر ۴ امتیازی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار