آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۸۳۴۶۳
انتخابی جام جهانی 2026؛

بیرانوند: روی غفلت گل خوردیم/ به فکر انتقام نبودیم

دروازه بان تیم ملی فوتبال ایران پس از پیروزی ۴ بر یک مقابل قطر صحبت‌هایی را مطرح کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علیرضا بیرانوند دروزه بان تیم ملی ایران، پس از برتری ۴ بر یک تیم ملی فوتبال ایران مقابل قطر در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶، اظهار داشت: خیلی خوشحالم و به مردم ایران و تمام افرادی که در کشور امارات ما را تنها نگذاشتند، تبریک می‌گویم. یک بازی واقعا فوق‌العاده بود. نیمه اول را هم خوب شروع کرده و ۳_۲ پرس خوب انجام دادیم، اما توپ‌هایمان گل نشد و روی یک غفلت گل خوردیم.

وی در ادامه گفت: به مردم، کارشناسان و همه حق می‌دهم که ما را برای انتقام گرفتن از قطر تحت فشار گذاشتند، اما واقعا چنین چیزی در ذهن ما نبود. البته می‌دانستیم مردم چنین درخواستی دارند، اما اگر با این ذهنیت به زمین می‌رفتیم، شاید ضربه می‌خوردیم و بازی خودمان را انجام نمی‌دادیم.

دروازه‌بان تیم ملی تاکید کرد: بچه‌ها یک بازی خیلی خوب انجام دادند و به همه تبریک می‌گویم. الان همه به دیدار نیمه نهایی جام ملت‌ها بازمی‌گردیم که چه شد. واقعا آن بازی حیف بود.‌ای کاش قبل از قطر، ژاپن را نمی‌بردیم. هر تیم دیگری را قبل از آن مسابقه می‌بردیم می‌شد تا فینال برویم. در بازی با ژاپن جام ملت‌ها برای ما تمام شد. بچه‌ها واقعا کار بزرگی کردند و خودتان بهتر می‌دانید این ذهنیت مقداری روی بازی بازی تاثیر می‌گذارد.

بیرانوند درخصوص اینکه حمایت هواداران به شکلی بود که ظاهرا ایران یک بازی خانگی را انجام می‌دهد، خاطرنشان کرد: خدا را شکر. واقعا از حمایت مردم دوبی و ایرانی‌هایی که امروز ما را تنها نگذاشتند، کیف کردیم. می‌دانستیم همیشه مردم ایران در هر رشته ورزشی از تیم ملی حمایت می‌کنند و هیچ وقت تیم ملی را تنها نمی‌گذارند. در امارات هم ایرانی‌های خیلی زیادی حضور دارند و می‌دانستیم تنها نیستیم. خدا را شکر برد خیلی خوبی بود و باید دید در فیفادی بعدی چه اتفاقی می‌افتد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار