جهاد اقتصادی بیانگر عزم جدی رهبر انقلاب برای طراحی الگوی اسلامی-ایرانی است
کد خبر:۱۱۸۴۲۱
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:

جهاد اقتصادی بیانگر عزم جدی رهبر انقلاب برای طراحی الگوی اسلامی-ایرانی است

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: نامگذاری سال جهاد اقتصادی نشان‌دهنده‌ اهمیت تحولات اقتصادی در اندیشه مقام معظم رهبری و بیانگر عزم جدی رهبری برای طراحی الگوی اسلامی-ایرانی در دهه پیشرفت و عدالت است.
ستاره یوسفی در گفت وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بندرعباس، در خصوص علت نامگذاری سال جهاد اقتصادی و موانع پیش رو، اظهار داشت: عبارت «جهاد اقتصادی» به دلیل استفاده از واژه «جهاد» یک وظیفه دینی برای هر ایرانی است که نیازمند تلاش جدی برای تحقق این هدف در دهه پیشرفت و عدالت می باشد.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب سال 88 را به عنوان سال «اصلاح الگوی مصرف» معرفی كردند و سال 89 را نیز به عنوان سال «همت مضاعف، كار مضاعف» و امسال نیز توسط ایشان، سال «جهاد اقتصادی» نام گرفت که به نظر می رسد این امر نشان‌دهنده‌ اهمیت تحولات اقتصادی در اندیشه مقام معظم رهبری است.

به گفته مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان علت دیگر این نام‌گذاری اين است که وقتی یك امری به عنوان جهاد تلقی می‌شود، یعنی از وضعیت و ساختارهای معیوب كنونی با توجه به ظرفیت‌های موجود در جامعه ایرانی رضایت وجود ندارد و باید جدی تر و با تلاشی مضاعف تر آن‌ها را اصلاح كرد.

وی در بحث موانع پیش رو در این عرصه نیز به زندگی مصرفی و فرهنگ غیر تولیدی، تحریم های غرب و کارشکنی آنها در مسیر پیشرفت ملت ایران، عدم ارائه یک الگوی موفق اسلامی –ایرانی و همچنین عقب ماندگی های دوران قاجار و پهلوی که خود ناشی از یک اقتصاد استعماری مي باشد، اشاره كرد.
 
یوسفی گفت: برای عبور از این موانع راهی جز یک انقلاب اقتصادی و فرهنگی در کشور نیست، ایجاد یک انقلاب اقتصادی که هم موانع را خنثی کند و هم اینکه شکوفایی مادی و معنوی ایران را رقم زند نیاز به یک جهاد اقتصادی دارد.

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان یادآور شد: امروز دنیای غرب قصد جلوگیری از پیشرفت ما را کرده و می خواهند با تحمیل تحریم ها استقلال و عزت ما را هدف قرار دهند و حال که رهبر معظم انقلاب با ایستادگی های خود فضای جهادی جدیدی برای جوانان آماده کرده باید قدر آن را بدانیم و تمام همت و نیروی خود را برای شکست طرح های ظالمانه غرب علیه ملت ایران بسیج کنیم./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار